To moja ukochana, racja stała trochę na allegro, tablicach itp ale podjąłem się wyzwania i ją kupiłem :). Mindfuck będzie robić jak ją ogarnę ale dziękuje i pozdrawiam :D
Printable View
Pozdrowienia dla właściciela błękitnej 147 3D na blachach SK... widzianej dzisiaj na parkingu Budomatu na Kamieńskiego w Krakowie.
Bates, w jakim rejonie mieszkasz? Trzeba się będzie jakoś ustawić i zrobić zdjęcia dwóch zewnętrznie bardzo zbliżonych 164 :) Moja też wymaga miłości sporo, ale kupiłem ją za 2.5k, więc wybaczam jej wszystko :) Jeśli mieszkasz na Kościuszki to powinieneś ją widzieć kilka razy, chociażby połowę świąt stała pod tą samą kamienicą :)
Wtedy akurat byłem u znajomych, wiec od czasu do czasu tam bywam ale kurde nigdy tam 164 nie widziałem... Ja mieszkam na Kurdwanowie. Co do spotkania to jak najbardziej, tylko niestety dopiero w marcu, wiec jak coś to się odezwę do Ciebie na PW i gdzieś się ustawimy :D
pozdro dla kierownika 156 SW ok godz 15:00 obok cmentarza na alejach :) w ostatniej chwili zauważyłem
O kurwanów, wychowałem się na Woli Duchackiej, teraz meiszkam na starym podgórzu, a na Kurdwanowie jestem regularnie. Jakbyś tankował na BP na Kamieńskiego/Wielickiej to nie zdziw się, aktualnie stoi tam mój Smigol, bo zawaliło mi olejem z pod kapy alternator i straciłem ładowanie, w okolicy weekendu jak wyzdrowieję to znowu wróci na drogi, póki co gonię Ładasaki 2107 :)
Pozdro dla kierownika czarnej 147, spotkanej dziś pod Lidlem na Lindego ok. 17:30 :) Jak zaparkowałem, zauważyłem jak akurat odjeżdżasz.