@vickyss: jasne co godzinę stoję przy wjeździe do garażu podziemnego ;)
Printable View
@vickyss: jasne co godzinę stoję przy wjeździe do garażu podziemnego ;)
Pozdrowienia dla kierowcy jasnej 156SW z ramkami z którym mijałem się przed chwilą na zabrzańskiej :D
Pozdro dla ownera czarnej 159 (chyba SG) widzianej wczoraj w Ustroniu, jechala od Wisly, a ja do Wisly ;) Nie mrugnalem bo za pozno zobaczylem :(
Pozdro dla koleżanki z czerwonej 147, która jechała od Tesco w Tychach i dojeżdżała do ronda koło 13:40
Mrugałem i trąbiłem ale była zapatrzona w rondo :D
pozdro poraz drugi dla Bociana:) widzany na trasie w kierunku na zawiercie :) mobilki mobilki byly na Cb:) duzo nie brakowalo i bym Cie dogonił Magnumka hihihi pamiętaj szybko jexdzisz to Cie wolno beda nieśli
szybko nie było - zaczynałem Cie brać przy ok 40km/h masakra
a potem znowu "pajace" i pojechane
ale miło było kogoś znajomego usłyszeć - no troszę szok na początku jak mnie na cb ktoś woła i się przedstawia :lol:
szerokości "grubasku" ---- no chyba że coś ci zeszło z brzucha :-)
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej przedliftowej 166, mijanej w Ustroniu dziś około 10.30.
Kogo Alfa 156 (z numerkiem bodajże 41 na tylnej bocznej szybie) śmigała dzisiaj przez Lędziny? :)
Po minie sądzę, że zamknięty przejazd kolejowy dodatkowo zirytował :D
Pozdrawiam coxa ustrzelonego wczoraj kolo 20 na Gdańskiej w Zabrzu, oraz właściciela bądź właścicielkę Alfy na tablicach SG która była zaparkowana wczoraj pod Multikinem w Zabrzu kolo 17
Wysłane z mojego HTC One S