Moja 166 umyta, położony wosk Megsa, w środku odkurzone i położony dresing na plastiki, potem zatankowana i zrobiona mała trasa.
Printable View
Moja 166 umyta, położony wosk Megsa, w środku odkurzone i położony dresing na plastiki, potem zatankowana i zrobiona mała trasa.
Nie dziś ale wczoraj jak co tydzień, spryskana karcherem bez szamponu wodą z filtrów bez zacieków. Położony dressing na opony i tapicerkę Meguiars oraz Poor Boy do tego porządne odkurzanie i jest jak z fabryki :)
Także wczoraj zregenerowana tylna wycieraczka w 156 SW:) Wyjęty mechanizm, rozebrany na części, nasmarowany- chodzi jak przecinak:)
Coś mały ruch w temacie. Wszyscy się chyba opie*****ją ;)
Wymieniłem zgarniaki i z pomocą Barusia przykleiłem naklejki na lusterka :) No i posprzątałem i umyłem Alfe :D
Załącznik 106756Załącznik 106757
Żeby nie było ,że sie op......lam.
założone progi sportpack, polerka lakieru na obydwu niuniach, przyciemniona szyba w nowej Loli
.Załącznik 106766Załącznik 106764Załącznik 106767Załącznik 106768
no i porządki w środku porządne odkurzanie , wypastowane skórki, założone nowe dywaniki Patex.
aha i wymienione podświetlenie wnętrza na LED. :)
Wypucowane i zakonserwowane skórki:) PS Morbob , ile wyniósł Cie koszt tych parapetów i gdzie to kupiłeś? pytam bo tez mi chodzi po głowie wymiana:)
A ja założyłem osłonę pod silnik i zabezpieczyłem podwozie bo już ruda się wkradła