Overboost wyczyszczony, nasmarowany i przeniesiony pod maskę.
Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Overboost wyczyszczony, nasmarowany i przeniesiony pod maskę.
paskudny cały w ognikach korozji tłumik , wyczyszczony i pomalowany :) teraz szukam odpowiedniej końcówki do mojej Mirelli :)
Oddana do lakiernika na usunięcie ognisk rdzy progów zdartych przez uszczelki drzwi (4 sztuki) oraz błotników przód zeszlifowanych przez syf spod kół :)
Za 3 dni odbiór :)
- przyklejony nowy emblemat "147" na klapie bagażnika a w miejsce "1.6 T.Spark" poszła flaga Włoch ;D
A ja wczoraj zacząłem malować śruby od felg , były już zardzewiałe i poniszczone od klucza. Teraz koło nabiera wyglądu - zostało jeszcze 10 szt.
Ja korzystając z dobrej aury i humoru zabrałem się za wyczyszczenie EGR, do tego w gratisie dwa piwka i robota zrobiona;)
Wymiana płynu hamulcowego, również płynu od sprzęgła i filtra powietrza.
Dokończyłem polerkę pokrywek zaworów i zamontowałem polakierowaną na czerwono pokrywkę z wypolerowanym napisem Alfa Romeo + czerwony kolektor ssący z wypolerowanym v6 24v :-) trochę dłubania ale z chromowanymi barankami elegancko się prezentuję
W zeszłym tygodniu rozebrany cały środek, dywan wyprany myjką karchera, fotele wyczyszczone szarym mydłem i zaimpregnowane mleczkiem do skóry. Wreszcie udało się wyeliminować nieprzyjemny zapach ze środka. Żadnym środkiem do czyszczenia nie da się zrobić takiego efektu jaki robi porządne pranie.
Wymyta ultimate wash and wax od megsa 2 razy, reczna korekta uc i na to liquid wax tez z megsa(to wczoraj) a dzis jedzie ba zbieżność
Wysłane z mojego GT-N5110 za pomocą Tapatalk 4