pozdrawiam czarną 147 na blachach SCI, która stała dzisiaj pod uczelnią AHE w Wodzisławiu Śląskim :)
Printable View
pozdrawiam czarną 147 na blachach SCI, która stała dzisiaj pod uczelnią AHE w Wodzisławiu Śląskim :)
Pozdro dla czerwonej 147 widzianej obok "gościńca wodzisławskiego" w Wodzisławiu, a własciwie już w Turzycce.
Pozdrawiam czarną 156 na ramkach (KCH...) wyprzedzaną dzisiaj koło 9:30 w lesie za Brodłami w stronę Krakowa - zestaw awaryjek i długich był :)
pozdrowienia dla ciemnej 147 KR która mnie mijała wczoraj o godz 22:30 za Roździeniem w kierunku Sosnowca. nie działa ci jedne swiatło z tyłu..
Śmigał ktoś z forum dziś około 19 po ślimaku do swoszowic nad autostrada 156 przed liftem - tylko tyle w lusterku widziałem :)
Pozdrawiam Alfaholika stojącego czarną GT na ramkach (KPR...) nos w nos z moją Bellą na parkingu przy Norauto na Bora w Krakowie. Chyba nawet Cię widziałem jak dymałeś z dywanikami i płynem do sprysku :)
Załącznik 82850
pozdrawiam kierowców z AR 166 widzianych w piątek i sobotę w Cieszynie granatową i srebrną:)
Pozdro dla kierowcy grafitowej 156 z ori bagażnikami dachowymi, która zaparkowała zaraz za mną na parkingu pod Lidlem na Lindego :)