hahaha, nie zauwazylem, jechalem o 11~~ :D
Printable View
hahaha, nie zauwazylem, jechalem o 11~~ :D
Jakbym zaczął polerować to wogóle by mi lakier odpadł:D Same mycie wystarczy niestety przydało by się albo malowanie budy albo folia albo PlastiDIP :)Niestety są to koszta.
Łohooo kto tu ożył :D Oczywiście moja wypowiedź jak zawsze nie zrozumiana... :D Jest tak brudne autko że aż czarne ;)
Night- ja ostatnio mam jakiegos pecha. Na calej dlugosic auta mam przejechane jak by ręka, gorzej jak po umyciu bedzie śrubokręt ... Wczoraj stoje w kauflandzie w gorlitz a jakiejs niemce wozek uciekl i mi w auto pizdła... ._.
Hee od razu POLIZEI miałeś wołać i dostałbyś kase eeh kolego :|
no przestan, starsza pani chora, nie bede taki chamski, trzeba byc czlowiekiem. Chociaz jak kolega uderzyl drzwiami niemcowi auta i tylko lakier zostal na drzwiach niemca bez zadnej wgniotki, to 1000euro zawolal :D ale kolega go zlal i zadzwonil po policje haha
Panowie kto chętny na spotkanie w kwietniu(oczywiscie jak tak dalej pojdzie i jutro mamy +11stopni to licze ze w kwietniu bedzie +30 :D ) to grill jakiegos zrobiloby sie?
Żebyś się nie zdziwił jak w kwietniu czy w maju będzie śnieg padał :D A tak na poważnie to nie jest zły pomysł ale pożyjemy zobaczymy, nie ma co za wcześnie się napalać bo u nas to ciężko z tymi spotkaniami hehe :)
Nie ze spotkaniami, lecz z właścicielami alf :D Moja juz dzis pokryta woskiem ;) nie sadzilem nawet ze zrobie takie cudo z szarej myszki :D Po niedzieli 46 :)