na żywo Q2 robi o wiele lepsze wrażenie a materiał to nie taka chała jak szmata w Golfie :)
Printable View
na żywo Q2 robi o wiele lepsze wrażenie a materiał to nie taka chała jak szmata w Golfie :)
nawet jak się wytrze to przy dzisiejszych możliwościach renowacji nie jest to problem
dodam że swoje zmieniałem ze względu na to że chciałem inny kolor a nie na zniszczenie oryginalnej
to prawda z tymi boczkami i wysiadaniem z GT... ale receptą na przecieranie się boczków jest... odpowiednie zabezpieczenie owej skóry ;-) każda skóra się zajedzie...
Miałem okazję się przejechać GT z Busso, dzięki uprzejmości jednego z czytelników forum i powiem szczerze, że się zakochałem w tym dźwięku. Jechałem też Alfą 147 kolegi z 1.9JTDm i o ile do Niej na siłę jeszcze ten silnik pasuje, to nie wyobrażam sobie tego dźwięku w GT, zwłaszcza po usłyszeniu Busso. Dlatego zacząłem brać pod uwagę V6, i tak się zastanawiam, co nie tak jest z Alfą 3voQ, że jeszcze nie zeszła? Nie ma przecież dużo V6 na rynku.
Dźwięk Busso wchodzi w człowieka niczym drgawka, tego się nie zapomina, to uzależnia. Osobiście nie wyobrażam sobie siebie w innym aucie - albo to się czuję albo najzwyczajniej nikt tego nigdy nie zrozumie.
Na spocie LKARu (lubelski klub) Marcin wkręcił swoją V-kę na obroty, kiedy usłyszałam ten ryk wiedziałam, że czas mojej JTD dobiega końca. Pozamiatało mną.
GT w połączeniu z Busso jest prawie niedostępne na naszym rynku dlatego jeśli jesteś pewien kupna, nie zastanawiaj się, jedź obejrzeć następnie zastanów się jeśli wyjdzie coś nie tak, czy jesteś w stanie dołożyć do niej i mieć genialne autko, które zadbane będzie zawsze trzymało swoją cenę.
pozdrawiam
ANN - trzymało ? one zdrożeją :) i to na pewno :)