Lewe są w cenie i trudniej dostępne :P
A ja proponuję włożyć rękę przez przednie drzwi, otworzyć od środka i pomóc sobie od zewnątrz ;)
Printable View
dokładnie... jeszcze dwa dni temu mi baba wychodziło z zardzewiałego poloneza i walnęła drzwiami w alicję... wyskoczyłem z auta jak oparzony i chyba powiedziałem pół słownika przekleństw... jej mąż nawet z auta nie wyszedł jak się darłem na babę... ale na szczęście żadnych szkód nie stwierdziłem u siebie... :D
Koledzy w Będzinie jest gościu, który posiada bardzo dużo częsci do AR 156 i innych w bardzo dobrych cenach. Jeśli ktoś chciałby zapytać go o taką klamke to moge podać nr Tel na PW. Sam u niego kupuje i jestem bardzo zadowolony ;) Przykładowo za Serwo Hamulcowe do 2,4 JTD zapłaciłem u niego 50zł gdzie na allegro najtaniej z wysyłką wtedy wyszło by minimum 120zł.
Ja jak otwieram drzwi to kciukiem przytrzymuje na łączeniu tak żeby bolec mniej po du*ie dostawał.
Aaa i u taty również lewa panowie poszła niedawno. ;D
Ja dokładnie tak samo robię podpierając kciukiem, ale widziałem u kogoś przyklejoną taśmę izolacyjną wzdłuż szczeliny od górnego bolca do dolnego i chyba też tak zrobię, zawsze trochę to pomoże ;)
Moja ułamała się ponad rok temu...ale, że ja jestem kierowca to w nosie to mam :D
U mnie uszkodzone jest coś, przez co nie zamyka się elektryczna szyba u pasażera... :(
Może tylko przekaźnik padł :)
tylko, że od pasażera można otworzyć, zamknąć już nie, a od kierowcy normalnie działa?