-
ho ho ho sie narobilo :-S
- - - Updated - - -
wiesz co kolego Dysan 20 mysle ze pochopnie wyciagasz wnioski ANET nie nazwala twojej narzeczonej "niemowa" zlosliwie a bardziej zaczepnie zapytala dlaczego jest taka milczaca co by ja wciagnac do rozmowy a ze zostalo to tak odebrane no coz powiedziec....? z drugiej jednak strony zastanawia mnie twoja reakcja nie zareagowales w momencie zdarzenia potem nie dawales znac ze jest cos nie tak potem piszesz na forum jakies tlumaczenia a po 2 dniach "prostujesz i zarzucasz nam niegoscinnosc oraz zle wychowanie . Slyszalem powiedzenie ze glowa rodziny jest mezczyzna a kobieta jest szyja ktora kreci ta glowa mam nadzieje ze przeczytasz tego posta zanim usuniesz obecne konto na alfaclub pozdrawiam z niekultularnej bochni i przykro mi z zaistnialej sytulacji
-
Jeśli określenie kogoś słowem "niemowa" i tak jak pisze Michał że raczej w dobrej wierze czyli dla zwykłego rozruszania kogoś lub towarzystwa jest traktowane jako jakaś obelga to ręce mi opadają. Gdyby ktoś z nami posiedział i się wsłuchał w nasze rozmowy to doszedłby do wniosku że zawsze nie takie teksty lecą tylko o wiele lepsze i nikt niczego do siebie nie bierze. Po prostu w zgranym towarzystwie i wśród ludzi którzy mają poczucie humoru luźne rozmowy często nawet ostre są tylko żartami. A jeśli każdy z nas brałby wszystko do siebie to dawno już byśmy się nie spotykali i tak dobrze na spotach nie bawili. Ok tyle moich wywodów na temat poczucia humoru które mam nadzieję że żadnej i żadnemu z nas się nie zmieni :)
-
aj aj marcin " chumor" ??????? :-P
-
Michał przepraszam że zachowałem się jak gówniarz i popełniłem ten straszny błąd pisząc humor zamiast "h" to "ch". Błąd swój już poprawiłem i obiecuję poprawę :P ;)
-
zawsze mozesz napisac do moda o usuniecie konta :-)
-
Wypowiem się w tym temacie zapytałam Twoją dziewczynę,narzeczoną tylko dlaczego jest taka milcząca a nie nazwalam jej niemową,możemy tą sytuację bardzo szybko i prosto skonfrontować.
- - - Updated - - -
Proszę mam szacunek do Ciebie i Twojej narzeczonej,może ona ma jakiś uraz do nas.
- - - Updated - - -
Pozdrawiam ANET!
-
koniec pogaduszek na ten temat bo kolega pewnie i tak juz konto usunal jezeli przemysli sprawe na chlodno mozecie konfrontowac a teraz uwazam ten temat za zamknietyp
-
Zmieniając temat to się wam pochwalę że 14 marca moja bella poleci do gliwic po nową turbawkę :)
-
No to super że załatwiłeś teraz to będziesz miał moc,ale co tam nowe hamulce Cię wyhamują!
-
hehehe nie rob mi tego ten niepowtarzalny dzwiek jak podjezdzasz jest na soty jest obledny :-P