mialo byc- nie napijesz-:)
Printable View
mialo byc- nie napijesz-:)
Hehe prosto :D
Autostrada to było... migusiem nawet nie wiedziałem że na niej byłem :D a na "4" to chyciłem się jakiegoś "Doblo" w jedną strone a w drugą też coś tego typu z CB i przez te wszystkie wioski 90-110 ciągle i nie zwracał gościu w ogóle uwagi na fotoradary zresztą Ja się kryłem za nim gdy były :D
Quatro ja jetsem juz poplakana ze smiechu, ja wiem ze jestem blond ale teraz to przeszlam sama siebie.. Ty wiesz ze ja nie wiem o co ci chodzi? hahahaha
Napisałem ja, Quattro:
Skopiowała Brera21 (zauważcie, że źle skopiowała więc nie rozumie):DCytat:
Napisał Quattro
DLACZEGO-takie rozpoczęcie pytania w PL
W KAŻDYM POŚCIE-tzn jak piszesz coś na forum
PISZESZ w LICZBIE MNOGIEJ-nie no nie mogę już... hehehe:D
Daniel, spokojnie, nauczycielem jesteś przecież... Chodzi mi o to, że w każdym poście piszesz nie w swojej osobie, tylko w liczbie mnogiej: "nasz sklep", "nasza Alfa", "zrobiliśmy w aucie" itp.
KPW już?:D
Nawet jeśli masz męża, to też źle robisz, bo jesteście jednym ciałem :laugh:
No jak nie tylko jej sklep i nie tylko jej Alfa to jak ma pisać?
no to dobrze Cie zrozumiałam, wiec tak:)
nie zauwazylam tego "nie" i w sumie to nie wiem jak to sie stalo ze tak to skopiowałam,
a co do liczby mnogiej, alfa nie jest tylko moja,niestety wiec to dlatego,
co do sklepu to pracuje w firmie gdzie jest siec sklepow i tak sie przyjeło ze mowie nasz sklep, jakos nie zwracalam na to uwagi:) jaki ty spostrzegawczy jestes :)
---------- Post dodany o godzinie 21:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:53 ----------
no własnie, o to chodzi :)
Facet jest zawsze spostrzegawczy. A jak mu się coś podoba, to ma nawet sokoli wzrok:D
Nie no, idę już, bo się zaraz jeszcze oświadczę :laugh:
hahaha, ja pierdziele, nie moge!!! ja tez juz ide spac bo to mi dobrze zrobi, oczyszcze swoj umysl i mysle ze jutro bede juz wszystko rozumiala i wogole:) no to dobranoc wszystkim:)