nie wiedziałam ze grasz na jakimś instrumencie...:D:D molto talento..:P
Printable View
Co?!:mad: Jak to nie wiesz?!:mad: A kto wam grał na majówce?:mad: Akordeon, gitara, organki Rafała... ALFA-BAND już jest dawno zatwierdzony:P Ja, taki talent muzyczny nawet Twoją tonację wyciągnę.
Foch, kto to widział takie rzeczy na forum publicznym pisac :D Znowu tu muszę zrobić jakiś ŻOS na forum! Niech Ci Alfa pali 20l/100km!:P:P:P:P a co :D
quattroporte88...
A ty cio taki zamknięty w sobie... opuszczasz się ostatnio oj opuszczasz;PPP
Tydz temu nie mogłem być na spocie, a w tym tyg. nie wiedziałem że jest, bo mi temat umknął.
Jeśli chodzi o powyższego posta, to jest on napisany pewnym kodem (nie, nie Alfa-CODE) który potrafi rozczytać tylko Gosiaaaaaa:P
A w ogóle to w czym się niby ostatnio opuszczam, co?
ja akurat pamiętam tego spota jak dziś :) to było Gosiu wtedy kiedy wjeżdżałyśmy na Szyndzielnie, a kiedy z niej schodziłyśmy można było usłyszeć róźne komenatrze o dotykaniu, ślubach itd... :D napewno pamiętasz :)
wtedy Kłatro grał mi jakieś pieśni pogrzebowe :D
btw. miały być zdjęcia z tego spota, ale przeze mnie raczej ich nie zobaczycie....
No Q....:D czekaj Cie skiluje plus urwe lusterko to bedzie palic 20l :D na nastepnej imprezie robimy Ci scene,tzn nie foch:D tylko piedestał i jedziesz z muzyką:D bo ja te piesni pogrzebowe co Aniuszka wspomina chcialam jak najszybciej wymazac z pamięci :D wiec licze teraz na lepszy repertuar..:D i jakie rzeczy na forum pisac co?sama prawda :D i jaki kod??:D ja nie wiem o co chodzi:D (tak zeby sie Tom nie dowiedzial :D )
---------- Post dodany o godzinie 18:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:48 ----------
heheh no stawka jest duza:) ale na kazdego jest jakis sposob;)
Teraz pytanie z innej beczki , czy nowy musi się wkupić żeby mógł wpaść na spota :P ,czy może przyjechać każdy??
10000zł na konto, numer podam na PW :D
A tak serio to wpadaj i jak będziesz przedstaw się nickiem i imieniem - wystarczy ;)