tak tylko ze 11 stycznia to ja juz bede 530 km z tad :/ moze zostawmy tą środe tak jest i juz napewno ktos jeszcze dołaczy godzina 18:00-18:30 powiedzmy powinna pasowac wszystkim parking w w galerii gemini w tarnowie
Printable View
tak tylko ze 11 stycznia to ja juz bede 530 km z tad :/ moze zostawmy tą środe tak jest i juz napewno ktos jeszcze dołaczy godzina 18:00-18:30 powiedzmy powinna pasowac wszystkim parking w w galerii gemini w tarnowie
Mnie pasuje. Mogę wpaść :)
no to juz nas jest 6-7 wczoraj napisalem privy chyba do wszystkich ktorzy brali udział w temacie zobaczymy kto sie zjawi :)
hmmm daleko nie masz i godzina chyba tez odpowiednia :) takze zapraszamy
postaram sie przyjechac, puscielm info na forum podkarpackim.
w miedzyczasie zapraszam do tematu http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._do_slubu.html
moze ktos pomoze, w szczegolnosci licze na Lukasza bo chyba ktos cos kiedys wspominal o Spiderze z tarnowa
no panowie jak narazie jesli przyjadą wszyscy ci ktorzy sie zdeklarowali to bedzie nas napewno 10-11 samochodow + ci ktorzy jeszcze nie wiedzą a moze bedą takze szykuje sie wieksza ekipa
No ja już wiem :) i postaram sie być a nawet chyba mogę powiedzieć ze będę :)
chłopcy to widzimy sie na parkingu krytym pod gemini na czerwonych polach parkingowych i powiedzcie mi co jest ze szczepanem "chipsem" i DSM'em poumierali czy co??