-
Pozdrowienia dla zielonkawo-granatowej ( się mu spieszyło, więc i koloru nie ogarniałem ) 145, która mignęla mi dziś awaryjnymi na Wielickiej w okolicy Tesco w krakowie :) Odpowiedziałem i długimi i awaryjnymi i strzeliłem rurę za Tobą, ale jechałem do obi ... Zresztą mi się odpłaciła ta rura potem 6pkt i 200zł mandatem, bo w drodze powrotnej mnie Misie złapały na radar za przekroczenie o 31km/h ... Byłem święcie przekonany, że ograniczenie jest do 70 a okazało się, że postawili sobie w związku z remontami 40 w krzakach gdzieś .. no i pierwsze punkty w życiu :( Inna kwestia, że Misie się dopytywali o Belle jak się sprawuje i wogóle - Mogli powiedzieć, ze chcą mnie na 200zł za piękne auto , bo ja jechałem prawym i koło mnie beemka ponad 100 śmignęła ... i go nie zradarowali ;[ wrrrr...
-
Lędziny przejazd kolejowy obok carrefura (kiedyś Alberta) piękna czarna 156 przed liftem SBL. Gość chyba nasz bo kiwnął :) pozdrawiam
-
pozdrowienia dla EXODUSA na mijance 3-go maja :-)))))
-
pozdrowienia dla czarnej 166 na rej. SO widziana wczoraj w M-cach :]
-
Pozdrowienia dla kierowcy wiśniowej (?) 156 nr rej SWD na drodze z Żor do Rybnika ok godz 14.30 oraz pozdrowienia dla pana w czarnej 159 nr rej SR w Żorach kilka minut później. Obaj panowie ładnie odmachali. Dobry dzień dzisiaj :)
-
pozdrowienia dal niebieskiej 156 na ramkach alfaholików spotkanej ok 15:30 na os. Piastów ;)
-
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 zauważonej (przez żonę) na skrzyżowaniu siennej z aleją w Chrzanowie. Nie odmachnąłem bo nie zauważyłem. Pozdrawiam.
-
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 145 (zderzaki w kolorze nadwozia - bo kilka takich z tego co widze jest;) ) z piekarskimi blachami. Dzis pod Kaufland'em kolo 11.00. Niestety nie udalo sie spotkac...zakupy przeszkodzily;).
-
pozdrowionka dla białej 145 - ki na rej. SK i czerwonej 156 1.8 na rej. KCH widziane na parkingu podziemnym w SCC wczoraj ok 18 :)
-
hmm... może od początku bo dziś trochę tego było:):D pozdrofka dla czerwonej 146 na blachach SCI i srebrnej 145 spotkanych dziś koło 10 w okolicach Gimnazjum nr 1, czerwonej 146 i czerwonej 147 spotkanych ok 15 40 koło kościółka akademickiego!!:)