Pytanie do obeznanych , czy idzie na tym chińczyku z oprogramowaniem Windows CE 6.0 zainstalować yanosika?
Pytanie do obeznanych , czy idzie na tym chińczyku z oprogramowaniem Windows CE 6.0 zainstalować yanosika?
Nie bo yanosika nie ma na WinCE.
No to strzał w kolano, bo taka apka by wymiatała na tym urządzeniu.Windows CE a Phone to całkiem co innego?
Dlatego kupowanie czegoś na WinCE to błąd :P tak windows phone to zupełnie co innego.
Wszystko zależy od tego czego się oczekuję. Yanosika mam odpalonego cały czas w tle na komie a na głośnikach wyskakuję mi komunikaty. I mi to styka ;)
Ale móglbyś mieć na navi i było by pięknie, z resztą ten gość od którego kupiliśmy mógł sprowadzić z systemem android, generalnie cena chyba taka sama ;/ spróbuje zainstalować yanosika na wersję windows mobile.
Na to są jakieś skórki , tapety specjalne? bo wrzuciłem parę jpg z myślą o zmianie tapety i mogę włączyć je tylko w trybie przeglądanie. Generalnie dla mnie porażka jak na razie, można mieć tylko to co Ci fabryka oferuje. Bo na ten system nic nie ma,
Parę plusów i minusów po 15 minutach używania :
-brak aplikacji
-''car info'' nie działa - jakiś błąd listwy can
-średnia dokładność wyświetlacza ( może to wina nie zerwanej folii)
- brzydkie wygaszacze ekranu ( zegary na ścienne)
- wszędzie wcina się radio - cofając z jakiegoś folderu , apki
- za mało rozbudowane ustawienia systemowe
- radio działa tylko na zapłonie
- jak masz b&m to upchanie kabli to mordęga , wyciągnąć modułu b&m nie możesz bo miga licznik
+nie szpeci jak ori zwykłe
+ seryjne głośniki grają dużo lepiej z tym radiem
+ samościemnianie na 2 razy - czujnik światła i jeśli zapali się światła pozycyjne
+ szybka navi
+możliwość podłączenia kamery cofania ( radyjko aż się prosi żeby to zrobić bo samo przerzuca obraz podczas cofania)
+ generalnie możliwość podłączenia wszystkiego co się da podłączyc do radia, od gramofonu po kolorofony i stroboskopy
+ nie przycina
+praca w tle , np podczas gdy masz włączoną auto mape gra sobie radio/mp3 i w chwili gdy ''Hołek'' chce coś powiedzieć ścisza dźwięk muzyki i wtrąca swoje 3 grosze - coś na takiej zasadzie jeśli ktoś słucha set z energii 2000 ;)
Kto poradzi jak co zrobić aby radio grało bez kluczyka?
zgodzę się, ale co chcieć więcej?
u mnie pokazuje vin, zapalone światła, spalanie i takie tam.
W porównaniu do innych urządzeń, bawiłem się pionierem, bardzo porównywalna czułość.
nie wypowiem się bo nie używam wygaszaczy.
nie zauważyłem. Jak ustawisz to traffic o pełnej godzinie z polskiego radia się wcina ale można to wyłączyć. cofając się z apki czy navi wychodzi to głównego ekranu.
jakich ustawień Ci brakuje?
kluczyk musi być wsadzony bez tego radio się nie uruchomi. Po wyjęciu kluczyka wycina cały prąd oprócz oświetlenia w samochodzie. Mi to jest na rękę często zostawiałem włączone radio
u mnie brak b&m ale i bez tego było ciężko to upchnąć.
mega plus, to urządzenie wygląda jakby było od nowości w tym samochodzie.
czyli to nie efekt placebo, zauważyłem dokładnie to samo, dużo lepiej grają głośniki.
niezapomniajmy że można ustawić taki preset na wyjściu jaki się chce, jest EQ ;)
to jest meeega atut, automapa śmiga jak szalona. I zawsze aktualne mapy można sobie wgrać w 3 minuty ;)
będzie montowane w tym tygodniu
będę szukał jakiś tanich monitorów do zagłówków ;)
myślę że jeżeli ktoś będzie się zastanawiał czy warto ma pełen obraz.
mówimy o chińczyku z allegro.
http://allegro.pl/radio-nawigacja-gp...427148632.html
dedykowany chińczyk http://www.aliexpress.com/item/HD-10...8.4.179.oleeqs
Kurcze do tego okleiłem wnętrze na szczotkowana stal, na zdjęciach poglądowych wyglądała na dużo ciemniejsze a faktycznie jest dosyc jasne jak szczotkowane alu, no ale to nie do tego temat. A i odnośnie kłopotów z montażem w oryginalną luke, papier ścierny i nożyk idzie w ruch w przeciwnym wypadku nie wsadzimy. Chodzi konkretnie o podszlifowanie ramki w koło radia w panelu i przede wszystkim o ścięcie nożykiem ośmiu wypustek? prowadników? co kolwiek to jest które wystają po obwodzie.