Dobra Czarny, zluzuj człowieku pośladki bo zadałeś dziecinnie głupie pytanie i zamiast się do tego po męsku przyznać, to brniesz i głupka z siebie robisz.
Nie chce mi się już z Tobą bić piany, bo argumenty masz na poziomie 4-latka, choć z loginu można wnioskować co innego.
A co do latania do ASO, to poczytaj trochę moich postów (chociaż i tak pewnie tego nie zrobisz, bo przecież sam przyznałeś, że jesteś leniwy...) i zobaczysz w ilu rzeczach pomagam innym na forum (o ile potrafię pomóc) co pozwala im zaoszczędzić grube $$$ w ASO.
Idąc Twoim tokiem myślenia to lepiej mieć wszystko podane na tacy niż samemu wykazać jakąkolwiek inicjatywę. ---> Żal.pl
Zresztą wiesz co, zakopmy ten topór wojenny - ja mam swoje zdanie, Ty masz swoje... Raczej się nie przegadamy. Każdy kto będzie chciał, to wyciągnie sobie odpowiednie wnioski z naszej dyskusji.
Zrobiliśmy mega :offtopic:.
Karmal, eLearna mam na drugim kompie - w ciągu dnia podjadę do firmy i go przywiozę.
EDIT: Udało się odpalić eLearna zdalnie. Karmal, w Twoim temacie wrzuciłem procedurę wymiany termostatu. Częstuj się;)