kobe83 co masz za kabel z przełącznikiem czy bez ?
Printable View
kobe83 co masz za kabel z przełącznikiem czy bez ?
Kabel mam przerobiony wg opisu "bubu321" czyli z przelacznikami. U mnie w 156 lacze sie ze wszystkim. :banghead:
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Damian, o której jutro będziesz na stawach ?
Wpadłbym na chwilkę ;)
pozdrawiam,
Adam
Pozdrowienia dla ustrzelonej w piątek koło 15.00 "karety" 147 - po kolei był dadasiek na Zwycięstwa, belinia na Portowej i DK,ozi - już w Knurowie na 1-go i jeszcze jedna nieoramkowana czarna...
wzajemnie Artur :)
przy okazji, pozdrowienia dla użytkownika eLTi, którego to alfę 1four7 widuję codziennie na rybnickiej w Gliwicach ;)
pozdrawiam,
Adam
Adaśko montujesz coś z tymi naklejkami. A może więcej kolegów by się skusiło na opklejenie lusterka tą włoską flagą. Moim zdaniem byłby to fajny znaczek rozpoznawczy. Nie trza by było patrzeć na ramki. Ja z Dadaśkiem opklejam.
- - - Updated - - -
A co z tą ramką na rejestracji ???...
- - - Updated - - -
I najwarzniejsze. Kiedy mątujemy jakiegoś grilla. Dla informacji w razie nawet niepogody jest się gdzie już skitrać na stawach. Adaś mątuj coś, ty masz dar do tego.
- - - Updated - - -
Pozdrawiam. Damian.
o naklejki, o których gadaliśmy na stawie, spytaj tutaj Damian -> http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...klejki-20.htmlCytat:
Adaśko montujesz coś z tymi naklejkami. A może więcej kolegów by się skusiło na opklejenie lusterka tą włoską flagą. Moim zdaniem byłby to fajny znaczek rozpoznawczy. Nie trza by było patrzeć na ramki. Ja z Dadaśkiem opklejam.
Jesli chodzi o lusterka to tak jak sie umawialiśmy, czyli przyszły miesiąc :)
- - - Updated - - -
Cytat:
A co z tą ramką na rejestracji ???...
wstępny projekt mam, czekam aż mi kobieta je dopieści ^_^
Większy spot planuję na pierwszą połowę sierpnia. W lipcu u mnie ciężko będzie bo jadę na weselę i mam 2 tygodnie urlopu ;)Cytat:
I najwarzniejsze. Kiedy mątujemy jakiegoś grilla. Dla informacji w razie nawet niepogody jest się gdzie już skitrać na stawach. Adaś mątuj coś, ty masz dar do tego.
ja również :PCytat:
Pozdrawiam. Damian.
Adam
To może faktycznie ten sierpień.
Witam
dla miłośników - zwłaszcza starszej - motoryzacji
http://www.auto-slaski.katowice.pl/f...1335365481.jpg
Pozdrawiam