Czyli Twój mechanik chyba jeszcze nie miał z nimi do czynienia. :) Mnie wymiana jednego dolnego wahacza z kobyłek zajęła jakieś 3-4 godziny, ale w myślach już urywałem jaja konstruktorowi.
Printable View
Czyli Twój mechanik chyba jeszcze nie miał z nimi do czynienia. :) Mnie wymiana jednego dolnego wahacza z kobyłek zajęła jakieś 3-4 godziny, ale w myślach już urywałem jaja konstruktorowi.
Dlaczego uważasz że nie miał? Wg mnie przeciwnie - uporał się z tym bardzo szybko i wg mnie niedrogo.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Bo wydawało mi się, że gdyby to już kiedyś robił, znając jak upierdliwych jest kilka śrub zawołałby więcej. Ale zwracam honor. :)
Czy w dolnych da się wymienić same gumy i smar w nich ?
Niewiele. Pewnie z 30k, ale to jest zmieniony aftermarket TRW.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Może troche z innej beczki. Jakie macie katy w swoich 159? Ja mam pochylone trochę koła na około -1,30st i tnie mi opony. Sorki nie znalazłem odpowiedzi na forum a trochę ludzi z tymi problemami jest.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak teraz wyglada sprawa z wahaczami gornymi?? co brac i od kogo i za ile?? na allegro widzialem trw w okolicach 300zl( oryginal???) i jakies wzmacniane za jakies 250.
Góra to inny wątek ale jak brać to Meyle HD po 255zł ma Tomek Chwesiuk na grupie facebookowej.