A włosy też myje samym szamponem przeciwłupieżowym (bojac się, ze woda wypłucze istotne składniki)? ;)
Printable View
A włosy też myje samym szamponem przeciwłupieżowym (bojac się, ze woda wypłucze istotne składniki)? ;)
Z drugiej strony QDki to takie "szampony z woskiem bez wody".
Zgoda, jeżeli pozostawimy "..." ;)
Nie do końca ;) To taki lubrykat co by szmatka się ślizgała jak ściągamy kurz z auta/plamy po deszczu ;) Niby ma jakieś składniki odbudowujące warstwę wosku ;) Szampon jest jednak gęstszy i należy go spłukać (no chyba, że to jakiś No Rise and Shine)
A ja jeszcze co do APC o których była wcześniej rozmowa. Ja używam Valet Pro - Interior APC do wnętrz z racji tego, że świetnie pachnie (dla mnie) ;) Psikałem nim na deskę, na boczki drzwi, na siedzenia, na podsufitkę, dywaniki ... nigdzie śladów nie zostawił.
Nic nowego, lakiernicy słyną z robienia pełnej polerki samochodu w 2 godziny, albo/i robienia polerki pastą tempo. Ilu lekarzy pali papierosy czy chleje do oporu? Znam przypadek lekarza który tak zaniedbał własne zdrowie, że musiał mieć robioną amputację nogi objętej martwicą. Ilu "mechaników" jeździ sypiącymi się gratami bez hamulców? Znaleźć dobrego i oddanego sprawie fachowca to sztuka w każdej dziedzinie.
"albo/i" zastepuje "lub", jest krócej i bardziej elegancko ;)
ja ostatnio przejechałem swoją alfę i narzeczonej astrę pastą tempo i ta pasta jest poniżej krytyki. Całkowicie porysowała dwa samochody.