Czerwone GTV na Krakowskiej pozdrowione
Printable View
Czerwone GTV na Krakowskiej pozdrowione
Pozdrowienia dla kolegi jadącego za mną przy ul.Nowowiejskiej,mrugnął światełkami i łapka też była :)
Widziana bordowa 155 koło McDonald's na Grunwaldzie we Wroc. Kolega chyba szukał miejsca
Widziany także pafka - było pogadane :)
Pozdrowienia dla koleszków z Rzeszowa czarna 156 pod Castoramą i czerwona 156 z ramkami na telefonach oczywiście, na wylocie na Radom około 15;30 , nie machałem bo skodą jechałem :)
pozdrowienia dla czerwonej alfy 147 jtd dlw która stała obok mnie pod castoramą w jg, i pozniej widziany gcredhot18 jak wjeżdżał do tesco, widziana alfa AjRomka na Matejki oraz ex Adusi0 na Sprzymierzonych, oraz około 15 na Jana Pawła II jasna 166 FL na DW
Ostatnio widziana ciemna 166: DW976EC - kierowca chyba mnie nie zauważył :(
GTV na tablicach GTC stoi dumnie na chodniku przed Grand Cafe na Grunwaldzie :)) Pozdrowiłam maszerując do pracy.
A ja pozdrawiam oramkowaną srebrną 156 stojącą wczoraj wieczorem na ul. Marchewkowej :)
Pozdrawiam właściciela złociutkiej 145 zaparkowanej koło Tyrmanda na Muchoborze :)
Pozdrowienia dla czarnej 156 z dużą lotką na DKL'ach. Kierownik machnął do mnie na "8" w Kłodzku ok. 15:00. Również odmachałem, ale dosyć spóźniony zapłon z mojej strony.
Ostatnio (wczoraj) widziana czarna GTV z okna wydz. fil.germ. z ramkami - czyżby były student :D ?
to mogłam być ja :-) również pozdrawiam
---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:33 ----------
no to byłam ja :-) pozdrawiam
---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:35 ----------
przepraszam, że nie zauważyłam :-) za to teraz pozdrawiam
Snoop widziany wczoraj koło 20:15 na Orlenie na Teczowej.
Pzdr!
Dziś rano oramkowana 147 przedliftowa na Opolskiej we Wro do mnie migała i machała - odmachane :-)
Wczoraj koło nasypu obok bogusławskiego Emka trąbiłem z Bravo ale nie ogarnęłaś :P
Ostatnio wychodząc z Areny widuję codziennie niebieska 156 w sedanie z ramkami :)
A kto rozgląda się za Bravo... hehe
Wydawało mi się, że ktoś trąbił, ale teraz to już nie pamiętam w którą stronę wtedy jechałam :lol:
Raz na basen, raz z basenu i dwa razy pod tym samym nasypem tylko w dwóch różnych miejscach :D
A zajęta byłam, bo najpierw wciskałam się z pasa na pas, a w drodze powrotnej wciskałam się pod prąd :lol:, bo mój pas był zablokowany przez lawetę ;)
GT Maykiego przyuważona w trakcie szorowania w myjni na parkingu Korony - dziś jakos po 16tej. Pozdro :)
Dziś około 13:30 dwie 166 jedna w złotoryi :) ale zero reakcji i druga w drodze na legnicę. Łapki były :) Pozdro :)
ta 166 to zielona :D ?
Tak zielona a z przeciwka czarna giulietta :)
A machnęła ? Bo nie wiem czy opierdzielić siostrę czy pochwalić :P
Zielona machnęła :)
No to trzeba będzie pochwalić :P
czy jest jakaś czerwona bella 159 w Opolu?
Wczoraj na A4 pod wrocławiem ( w kier. Wrocławia) czerwona 146 :)
Mrugałem - ale bez odzewu :.
Ja wczoraj kręciłem się po Wrocku między 21 a 22 i w tym czasie kilka Włoszek napotkałem, sporo ich tam jeżdzi. Były pozdrowienia na światłach z kierownikiem AR 166 na ul. Ślężnej na skrzyżowaniu z Armii Krajowej. Dalej Ślężna / Dyrekcyjna na światłach z naprzeciwka jechała ciemna AR 156 SW chyba poliftowa, skręcała w Glinianą. Dalej stojąc na światłach Dyrekcyjna / Borowska, Borowską śmignęła mi jakaś biała 156-ka z charakterystycznym spojlerem na klapie. Potem jeszcze jadąc Wyszyńskiego jechałem za kolejną chyba srebrną 156ką, która przed mostem Warszawskim skręciła w prawo na stację benzynową. Pozdrowienia dla wszystkich :)
Bodajże AjRomka dzisiaj strąbiłem na parkingu w Auchanie ;) w Legnicy oczywiście :)
Pozdrawiam.