pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na rej. KTT... z tego co dojrzałem to z ramkami. Zdziwiłem się kiedy drugi dzień z rzędu przemyka obok mnie wieczorową porą ok 21:00 na Podłężu w Jaworznie :)
Printable View
pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na rej. KTT... z tego co dojrzałem to z ramkami. Zdziwiłem się kiedy drugi dzień z rzędu przemyka obok mnie wieczorową porą ok 21:00 na Podłężu w Jaworznie :)
Pozdro dla srebrnej 147 SB wyprzedzanej wczoraj po 17 przed Tychami;]
Pozdrowienia dla pary z szarej Alfy 166 2.4jtd na SB z którą się ostatnio notorycznie mijaliśmy w Krakowie ;)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159, który mijał mnie na A4 za Katowicami w sobotę. Pozdrowienia były :)
Ja pozdrawiam właściciela oramkowanej Alfy 147 na chorzowskich blachach parkującego na ul. Grabskiego :)
Pozdrowienia dla właścicielki / -ciela alfy SH ... widziana dzisiaj (20.01.2013) w Chorzowie na Katowickiej. Jechała za mną, aż do Wojska Polskiego ;) Migacze i długie były ;)
Kto parkuje srebrną 147 na Krasińskiego blisko Jubilata w KRK?
Pozdrawiam kierowcę ciemnej 156 SBE, który przed 19 przyczepił mi się do zderzaka na ul. Czeladzkiej w Będzinie i skręcał na Syberkę. Wyprzedzanie na jednych, drugich pasach w tym miejscu z taką prędkością, dodatkowo w takich warunkach pogodowych to delikatnie mówiąc mało rozsądne. Może stary jestem i się czepiam, ale kolega nawet mnie nie pozdrowił :). Napraw sobie wydech, bo początkowo myślałem, że jakiś rozklekotany kaszlak za mną jechał...