pozdro dla kolegi, który tankował na LuK w DG swoją 166 :)
Printable View
pozdro dla kolegi, który tankował na LuK w DG swoją 166 :)
kto w 156 sedan granat na KRA popoludniu wolno sie tlukl lewym pasem z lublanskiej przez bora w stella sawickiego ?
Pozdrawiam kolegę, który uporczywie parkuje oramkowaną 166 w Zabrzu na Rymera. Mam tam garaż, więc widuję Alfę niemal codziennie :)
Czy to ktoś z naszych machał mi dziś z czerwonego peugeota w Drogomyślu?
pozdrawiam wlaściciela ciemnej 166 na SJZ zaparkowanej pod Netto:)
Pozdrowienia dla czarnej 147 spotkanej dziś na światłach przy Galerii Rondo w Bochni, łapki były.
Pozdrawiam widzianą wczoraj czerwoną AR 156 na BP w Chorzowie SH 66**5. Moją uwagę zwróciły ramki klubowe ,ale kierownika nie było w aucie. Poźniej zauważyłem że wsiada do Belli...Fajne dredy:)
Pozdrawiam dwie miłe Panie z srebrnej Alfy 166 na numerach GD ????? które w dniu wczorajszym zaoferowały się z pomocą w zakresie odpalenia/holu na ulicy Rydygiera w KRK
Pozdrowienia dla Pana z niebieskiej GT mijanej dziś na Curie przed 15. Łapki były, ale na ramki nie zdążyłem zwrócić uwagi :)
Pozdro dla kolegi mijanego gdzieś godzinę temu na przeciwko Auchana w sosnowcu : D ledwo co te ramki widac u Ciebie takie brudne :PP
PS.
Za skrzyżowaniem gosc zaczął zjeżdżac na mój pas bez kierunku no i po lusterku .. ;/