-
który pajac przeleciał dzisiaj rano po 7 w sosnowcu na światłach nad DK 86 ( wjazd na DK 86 przy realu ) na czerwonym ??? 159 SJ .....
jak bym tylko chciał to by miał teraz kilka stów mandatu i pkt a ja bym sobie za jego oc leżał na L4 i pomalował autko :-)
-
Pozdro dla kierownika AR 156 (chyba ST) dziś w Tychach na trasie Rondo Stoczniowców - Suble. Ja jechałem od Subli jako pasażer bo testowaliśmy autko machałem ale chyba nie zauważył kierowiec :(
-
Witam tu Grześ ale można do mnie Misiek wołać:D Jestem z Cisca koło Żywca(nie przepadam za piwem stamtąd ;p) jestem posiadaczem AR 155 2,0TS 16v jest ona w trakcie kapitalnej odbudowy lekkiej modyfikacji. Moje pytanie czy jest ktoś z moich dość bliskich okolic posiadaczy 155?
-
Czarna 159 sedan widziana około 12:00 na skrzyżowaniu pod Tęczą ... na pewno mnie widziała jak jechałem i się pytam czy to ktoś od nas ? :)
-
pozdrowienia dla ciemnej 159 SK..... Widziana w Nowym Sączu na Wiśniowieckiego okolo 18.00
-
Czarna Julka St 4515X po 16.00 koło piramidy - Pozdro
-
GrzesMis - nie jestem posiadaczem 155 tylko 156, ale jeżdżę tamtędy(Węgierska Górka i te okolice) co tydzień :P
-
Srebrna 166 wyprzedzana na wysokosci silesii kilkadziesiat minut temu, pozdro;]
-
[QUOTE=riflewod;1089371]Pozdrawiam kolegę z Tychów w srebrnej lub białej guillettcie koło Lidla w Tychach ^^[/QUOTE
to moze ja hmm :)
-
pozdrowienia dla czarnej 147 po lifcie dzisiaj w Gliwicach Kościuszki po 14;) w ostatniej chwili cie zauważyłam dopiero;P, oraz dla czarnej gt widzianej 15 minut później na skrzyżowaniu Kościuszki/Daszyńskiego oraz dla białej 156 przed 15 w okolicach skrzyżowania z portową;)