Napisał
kubicze
Przepraszam, ale się nie zgodzę, szukam praktycznie idealnych aut, takich, którymi sam chętnie przyjadę z Niemiec autostradą:P, poświęcając czas można przywieźć idealne auto z zagranicy. Niestety polski rynek jest pełny złomu za póldarmo zrobionego na "nówki sztuki". Do tego ceny zniżone w stosunku do rynku europejskiego.
Zapraszam do siebie, kupujących 159 już kilku było i nikt nie wybrzydzał, ten kto przyjechał to płacił i zabierał. Auta nie są najtańsze, ale są dobre. Nie muszę świecić oczami, że coś nie gra.
Niektórzy z tego forum generalizują, w Polsce "handlarz" to ten najgorszy. Ja jestem sprzedawcą Alf z doświadczeniem i szukam tylko bezwypadkowych samochodów, w jak najlepszych wersjach, ostatnio trafiają się TI:) Nigdy nie kręciłem i nie zamierzam skręcić licznika, ani naprawić powypadkowego auta.
Udostępniam zawsze miernik lakieru i zachęcam do sprawdzenia samochodu w dowolnym serwisie. Nie mam nic do ukrycia. Jak ktoś znajdzie coś w aucie, czego ja nie zauważyłem, zawsze opuszczę cenę lub naprawię.
Po za tym z roczników 2009 w górę mało jest Alf które mają 300+, ogólnie przebiegi w większości sa od 120 w górę, ale nie więcej niż 250. Zdarzają sie auta z przebiegiem nawet 50-60 tys km. Więc nie wrzucaj kolego wszystkiego do jednego worka.
Jest jeszcze paru sprzedawców, również na tym forum, którzy sprzedają dobre auta w rozsądnych cenach.