Bylem i widzialem juz jakis czas temu. Dalej jestem zdania ze co na zywo to na zywo. A 3D to nie 360camera..
Printable View
ZUPEŁNIE? No nie galopujmy tak... Jakie wrażenie robi na zdjęciach i na żywo np. Ford Focus? Albo Fiat 500? Albo BMW 3? Dla mnie z grubsza takie samo. Jeśli mówimy o Giulii - miałeś kiedyś tak, że któraś generacja BMW 3 podobała Ci się na zdjęciu, a na żywo nie, albo odwrotnie?
Zgadzam się z Tobą , ze zdjęć napaliłem się na BMW 4-er coupe a gdy zobaczyłem to auto na żywo emocje opadły , było tylko poprawne ale nie było efektu ,,wow'' . Giulia ze zdjęć/filmów jest ładna ale nie rzuca mnie na kolana dlatego czekam na egzemplarze demonstracyjne w salonach żeby popatrzeć na proporcje , pomacać wnętrze i chyba najważniejsze sprawdzić jak to jeździ :)
Pamietajcie ze kazdy ma swoj gust.Mojej dziewczynie kompletnie nie podoba sie moja 159,ale na widok ojca F10 w mpakiecie ma mokro w majtkach.Giulia ma byc dobrym autem.156 czy 159 byly przecietnymi autami.A to czy komus sie z nas podoba bardzo albo troche mniej niema znaczenia.Na manaiakach danej marki nie zarabia sie najwiecej,bo oni kupuja najczesciej uzywki.Zarabia sie na ludziach ktorzy maja pieniadze i kupuja dany model na 2-3lata i pozniej kupuja nastepne auto.Dlatego Giulia ma byc czyms lepszym niz moja 159 i ma zmienic wizerunek marki bo do premium to jej daleko.
Mysle ze 159 odrobine poprawila wizerunek Alfy, gdyby poszli za ciosem mielibysmy teraz Giulie II (ew. po drugim faceliftingu) :) a tak Alfa musi budowac wizerunek i zdobywac rynek w zasadzie od poczatku
https://youtu.be/lNXFQapbe1U
Wysłane z mojego SM-T715 przy użyciu Tapatalka
Ta szara w czerwonej skórze z felgami od QV... Coś pięknego!
szykuje się przeciętniak stylistyczny niestety
156 i 159 to były skoki stylistyczne, piękne auta, zdecydowanie się wyróżniające...
pisanie tutaj, że to nieważne w ogóle podważa mit i legendę alfy romeo, jako auta ponadprzeciętnie pięknego
owszem, może będzie fajnie jeździć ale magia marki, to, co nas kręci i odróżnia, znika własnie bezpowrotnie
ot, eleganckie, cieżkie z wyglądu wozidło, jak beema czy pasek. Tyle.
- - - Updated - - -
hahahaah:))_ w czym Ty widzisz piękny włoski styl:))? no nie, to tekst dnia.