Wczoraj zrobiony przegląd, żadnych zastrzeżeń diagnosty, jakiś czas temu odebrane felgi zimowe z malowania a dziś kupione opony zimowe.
Printable View
Wczoraj zrobiony przegląd, żadnych zastrzeżeń diagnosty, jakiś czas temu odebrane felgi zimowe z malowania a dziś kupione opony zimowe.
Całość malowana czarnym matem na 360st.a później rotexem delikatnie splanowane napisy,prosta robota,trzeba tylko dobrze odtłuścić korpusy
Dziś pierwszy raz użyłem glinki do czyszczenia lakieru - REWELACJA - żywica, soki, smoła - wszystko doczyściłem :)
Potem twardy wosk i autko błyszczy jak ta lala!!! :)
DF
Drobiazg ale efekt szok, nakleiłem naklejki 3D z logiem Alfy na przód i tył, każdy wie że logotypy lubią sobie blednąć, a teraz jest jak nówka sztuka
Widać, że temat znalazł się z dużym odzewem :)
Dzisiaj umyłem, odkurzyłem, dałem jeść, wziąłem na spacer poza miastem, a kilka dni temu kupiłem nowe radio :)
Prawy przedni górny wahacz wymieniony. Czas operacyjny 3h ze wszystkim. :))
Wysłane z iPhone 4S. :-)
U mnie dzisiaj mała konserwacja podwozia:
Załącznik 110194Załącznik 110195Załącznik 110196Załącznik 110197Załącznik 110198Załącznik 110199Załącznik 110200
Oraz montaż rury Turbo-IC z kwasówki od misiu7911, górna jeździła na aucie od pewnego czasu:
Załącznik 110201Załącznik 110202Załącznik 110203Załącznik 110204Załącznik 110205
Widzę kolega z tego samego miasta. Pozdrawiam.
Dziś 159 dostało nowy olej castrol 0W 40 Oraz płukanie silnika i nowe koło pasowe na wale zresztą nie potrzebnie bo stare było całkiem dobre.
A ja dziś swoją zbadałem komputerem i znów pojawił mi się błąd P0703 :(