-
Właśnie też się dziwię, sam już nie mam Alfy, ale zależy mi na spotkaniach - brakuje mi tematów do żartów :P
A na serio, to faktycznie szkoda, bo dobrze się zaczęło w Grodzie, potem w Praszce i nikt nie chciał pałeczki dalej przejąć.
Wątek oglądam raz dziennie i sprawdzam czy ktoś coś napisał. Od mojego ostatniego wpisu minął prawie miesiąc bez odzewu...
Naprawdę podobają mi się spoty naszej ekipy, mam nadzieję że już wszyscy ogarnęli się po wakacjach i coś zorganizujemy :)
-
Trochę trwało, ale przyznam szczerze że od dwóch miesięcy nie miałem ochoty ani czasu na spotkania z powodu ciągłych wydatków i walki związanej z Bellą... Ale stało się! Dzisiaj wróciłem z urlopu w doskonałym humorze - w końcu od ponad pół roku moja alfa jest sprawna w 100%... Także jestem jak najbardziej na TAK. Pisać komu pasuje w ten weekend i jaki dzień. Teraz zapraszam do Wielunia - możemy spotkać się tam gdzie zwykle na placu, a później całą paczką podskoczyć np. do restauracji w Knieji - jest tam tyle miejsca, że nie trzeba rezerwacji robić i na bank się wszyscy zmieścimy. Link -> http://oberzaknieja.pl/
Co wy na to? Jest to ok 10 km od Wielunia w stronę Wa-wy ;) Pozdrawiam Paweł
-
miejsce zajebiste,ale w ten weekend wiozę Alfą do ślubu a w niedziele chcą na zdjęcia.
Ja bym mógł za 2 tygodnie ;) jak coś ;)
-
To może ustalimy jakąś konkretną datę i może uda się więcej ludzia zebrać ? De facto parking tam jest też ogromny, więc moglibyśmy od razu tam podjechać ;) Jak reszta reflektuje? Napiszę do chłopaków, co rzadko na forum są jak u nich z czasem ;) Pozdr Paweł
-
może sobota 1 października ?;) co myślicie ?żeby się nikt do pracy nie śpieszył ;D
-
no i co jasna holera znowu taka cisza ? :P
-
Knieja dla mnie spoko opcja :)
-
1 października jestem na weselu, także odpadam, pasuje mi 8smy.
Pomysł z Knieją też spoko, tylko auta się tam kurzą :P
-
Teraz zrobili nowy parking z kostki ;)
-
no to jak 8? zaczynamy z listą może co ?