156 tak, ale ze 159 Cię poniosło :sarcastic:
Printable View
159 to ja widzę jak na lekarstwo na drodze to jaki biedak jeździ autem za 25-30 jak większość to auta od 2 tys do 10 i to 70 procent niemieckich,156 owszem jeżdżą biedaki,ale co zrobić jak za wypłatę kupuje się auto.
np. peugeot 407, laguna.
Dokładnie, jw.
Mało to. Jak jak szukałem 159 to nawet ople były tańsze. A Ford w podobnej cenie.
No OK, jak tak porównujecie to znajdziecie. Jak poszukacie wśród Audi, BMW czy Volvo, to już gorzej to wygląda...
do głowy mi nie przyszło porównywać AR 159 do opli i fordów... ale jeśli ktoś klasę samochodu definiuje jako gabaryty...
aha - jestem całkowicie przeciwny ocenianiu ludzi po tym czym kto jeździ w szczególności, a po zawartości portfela co do zasady (vide "biedaki"). Pomijając oczywiście złudność takiej oceny w oparciu o samochód - sam jeździłem kilka lat VW wartym połowę moich miesięcznych dochodów.
My tu gadu, gadu a po Szwecji już od co najmniej 2 miesięcy jeżdżą Tipo 952... Na niektórych zdjęciach widać, ile to auto będzie krótsze i węższe od maserati ghibli, którego poszycia użyto do testów. Widać też bardzo dużą chłodnicę centralną i 2 po bokach z przodu. Dodam tylko, że zamaskowane, zimowe zdjęcia Giulietty pojawiały się w sieci też mniej więcej pół roku przed premierą. Coś się dzieje...:)
mowa o tych zdjęciach?:)
http://www.autoevolution.com/news/al...ry-89791.html#