W takim razie przepraszam za 'zaśmiecanie' wątku (można ten i 2 powyższe posty usunąć)
Printable View
W takim razie przepraszam za 'zaśmiecanie' wątku (można ten i 2 powyższe posty usunąć)
Mini shoutbox powstał właśnie po to, żeby gadać i ewentualnie odbiegać od tematu:)
no 33 mimo że to hothach to do rodzinnych cięzko ja zliczyć szczególnie P4 :P
a widzieliście nowego SportWagona na otomoto? Jakiś handlarz wystawił, nic o niej nie napisał, ale to jedno z niewielu aut, poza m.in BMW E30 i Lancią Kappą, które bardzo mi się podobają w wersji kombi :)
http://otomoto.pl/alfa-romeo-33-C23262371.html
Nie żebym się nabijał, ale pierwszy raz widzę korbki z przodu w 33 IIIs, szok! ;)
Ja też zwróciłem na te korbki uwagę, chociaż już kiedyś słyszałem o tak ubogich wersjach (bez el. szyb i wspomagania) ale wierzyć mi się nie chciało aż do wczoraj...ale wiecie, im mniej bajerów tym mniejsza awaryjność:D
Faktycznie ja również pierwszy raz widzę 33 bez elektrycznych szyb....co do braku wspomagania to nawet w niektórych 33 w wersji QV brakuje tego ale to żaden problem ani ujma:)
hmm, a może to coś w rodzaju wersji "kurierskiej"? Spotkałem się z takim czymś w Renault 19, miało nadwozie 3-drzwiowe, biały kolor, szyby na korbki i 55-konny silnik 1.2 (!). Tutaj, jak widać, również najtańszy, biały lakier, niewielki silnik, jedynie podstawowe wyposażenie i stalowe felgi z kołpaczkami.
Dokładnie, ja w swojej starej QV nie mam wspomagania, ale nie mam z tym problemu, lepiej czuję auto :)
co do wspomagania to miałem na myśli, że jeśli jest to świadczy to o bogatszym wyposażeniu a nie ujmie dla kogokolwiek:) i też nie uważam, żeby wspomaganie było niezbędne zwłaszcza jeśli ktoś oczekuje od samochodu wrażeń z jazdy a nie wożenia tyłka jak np w 156;)