nie było zauwazalnej róznicy? czyli? mmiałes te stare padniete czy poprostu kombinowałes z wtryskami?
Printable View
nie było zauwazalnej róznicy? czyli? mmiałes te stare padniete czy poprostu kombinowałes z wtryskami?
właściwie to były poprostu do wyczyszczenia ale w db stanie, kombinowałem zamieniając sprawdzając różnice - finalnie posprawdzałem na maszynie kazdy wtrysk wybrałem komplet najlepszych od silników 1.8 8v i zamontowałem -róznica nieodczuwalna ale wiem że mam wszystkie w BDB stanie ;) - może róznica była delikatna na tych od 2.0 - może miał delikatnie wiekszego kopa - ale naoprewde trzeba było się wczuć żeby to wyłapać - o spalaniu cięzko cokolwiek powiedzieć bo za krótkie dystanse na nich robiłem :/
Mobilki słuchajcie mam problem byłem dziś w aso i chciałem kupić wodzik do Belli bo mi pękł a już kiedys był spawany a facet sprawdził i stwierdził że nie ma nigdzie na magazynie w polsce i wątpi że gdziekolwiek jeszcze są. Nawet z używanym jest ciężko ale wolałbym nowy może ktoś wie gdzie są dostępne. Alfa stoi już ponad tydzień.. nie jeżdżę bo mam tylko trzeci i czwarty bieg..
Wyciagnij i idz do sklepu moto może coś dobiorą.
koledzy nie wiem dlaczego ale jednym kluczykiem otwieram i odpalam dwie moje alfki 155 (FL);)
cerciarz, zadzwoń do ASO Olsztyn. Ostatnio brałem u nich, ale do 16V.
ar 2.0 16v, przy gaszeniu silnika normalnym zjawiskiem jest tak jakby powrót powietrza do filtra? z takim dosc dziwnym głosem ala psssss, nawet dosc mocno słyszalne...dolot podokrecany...