Co do wahaczy TRW moja obserwacja jest taka że jakość części popsuła się dramatycznie po przejęciu TRW przez niemieckiego ZF w roku 2014. Poleciało wtedy wszystko, tarcze, wahacze...
Printable View
Co do wahaczy TRW moja obserwacja jest taka że jakość części popsuła się dramatycznie po przejęciu TRW przez niemieckiego ZF w roku 2014. Poleciało wtedy wszystko, tarcze, wahacze...
Trafił mi się jeden dolny wahacz oryginalny, mogę puścić potrzebującemu :) w b.dobrej cenie
Hej. Proszę mi doradzić jaka marka cieszy się najlepszą jakością wahaczy dolnych spośród: TRW, Lemforder, Magneti Marelli, SIDEM, Ruville, NK, Meyle? Muszę wymienić wahacze, a niestety nie mogę sobie pozwolić na odstawienie samochodu na parę dni w celu regeneracji:/
Oryginalnie wahacze dolne robiło o ile dobrze pamiętam TRW, a jednak różnią się jakością oryginały od takich z wolnej sprzedaży. Chyba nawet w tym wątku był wałkowany ten temat.
Wysłane z Tapatalka
Tak, w tym wątku na stronach 2-3 i pewnie jeszcze dalej też. Na tych stronach wspominają także o wspomnianej przeze mnie wcześniej żywotności tej części.
http://www.forum.alfaholicy.org/159_..._dolny_-2.html
Jak masz orginal do zwrotu regeneracja to najsensowniejsza opcja pod wzgl stosunku ceny do jakosci. Wahacze Trw do roku 2014 jakosciowo byly podobne do orginalu. Po 2014 roku odkad TRW zostalo przejete przez ZF robi je dla nich ktos inny
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Spytam się z ciekawości. Ma ktoś jakieś informacje na temat wahaczy dolnych od Magneti Marelli? Np. w porównaniu do TRW?