Takie marzenia male to megane Rs, chyba ze się trochę wszystko przyspieszy to pewnie małą zabawkę będę musiał pominąć, także może jakieś 508 sw ;p
Printable View
Takie marzenia male to megane Rs, chyba ze się trochę wszystko przyspieszy to pewnie małą zabawkę będę musiał pominąć, także może jakieś 508 sw ;p
Jak kombii byś potrzebował to foka 3 ST jest ciekawą opcją.
Dla 159 nie, ale dla brery czy AR spidea chyba jak najbardziej (wiem, że temat tyczy się jednak 159).
Sam design bardziej przemawia do mnie z fiata, mazdy jakoś prawie nigdy nie robiły na mnie większego wrażenia (no może poza nową 6 w kombiku). Ciekawe jak wypadło by porównanie trakcji obydwu.
A co do turbo w roadsterze, to chyba jakieś wersje mx-5 też wychodziły turbodoładowane
Brery używałem jako auta co dzień zrobiłem nią sporo kilometrów i szczerze powiem, ze nie wyobrażam sobie siebie w 124 Spider używanym na co dzień. Brerą i na duże zakupy mogłeś pojechać, i na wakacje na drugi koniec europy, a ja swoją to nawet na narty śmigałem z całym sprzętem ;)
Wszyscy co mają 159 powinni kupić Giulie albo Stelvio bo są wtedy prawdziwymi fanami marki - to mądre myslenie. Zwłaszcza że każdego stać [emoji3] i kupi za 120 tys nawet biede edition byle Alfę. Dobrze że teraz wypyslili te samochody bo niektórzy by twierdzili że rodzinie można wygodnie wozić Mito
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
I znowu widzę ze skrajności w skrajność. Typowy Alfaholizm :)