-
Nie chce robić złej reklamy tym felgom ale kosmetyka nie wystarczy, trzeba uzupełnić i pomalować na nowo. Ja tam w kurnikach kupiłem swoje 16tki, na miejscu po oględzinach. Były w ładnym stanie dlatego zgodziłem się za 550 PLN, a te 17tki były już wtedy za 650 chyba ale stan mnie nie zadowalał.
-
Widać na fotach, że zmęczone te 17". Jak mam kupić zmęczone to narazie zostanę przy swoich idealnych 16" ale czujny jestem :) Masa kto szuka ten znajdzie, w końcu się trafią :) niedawno były za 1200 ale wtedy nie byłem jeszcze na nie tak zdecydowany jak jestem teraz po tym jak zobaczyłem je na Twojej. Te 18" co zamieściłem to jeśli chodzi o samą felgę to dla mnie jest piękna tylko do 166 faktycznie lekko przyciężka chyba, choć taka gangsta wtedy by była :) he he
-
Cześć!
Po raz 3ci przymierzam się do kupna felg dla mojej Julki.
Chciałbym zapytać się czy te felgi przypasują (mam zaciski brembo):
http://allegro.pl/show_item.php?item=4169014585
Czy ktoś ma zdjęcie jak takie felgi wyglądają na 166"??
Bardzo proszę o pomoc. Sprawa dość pilna :)
-
Te felgi podejda pod brembo bez problemów. To wzór z polifta
:beer:
-
1 załącznik(i)
-
Felgi od polifta wiec na brembo wejdą. A co do zdjęć poszukaj w google
-
Cytat:
Napisał
m4rk
Kolego - to sa 17?
Auto jest na glebie czy na serii?
Myslicie ze te 17 sa odpowiednie? Celowalem w 18.. ale nie wiem czy nie będą za duże..
-
zdjecie jest z neta - po prostu poszukalem :) wiec niczego Ci nie potwierdze na 100%, ale moim zdaniem to sa 17" a zawias jest seryjny. gdybym mial teraz troche wiecej kasy to sam bralbym akurat te z tej aukcji ktora Ty znalazles, a w warsztacie czekaja w dalszym ciagu bilsteiny b8 od rafala i sprezyny -30. 18" ja na pewno nie bede wstawial, troche juz sie najezdzilem autem na 18" i trzeba naprawde uwazac :) 17" to moim zdaniem fajny kompromis miedzy wygladem i funkcjonalnoscia
-
Qrcze niesamowicie wyglądają te 17"!
Licząc szprychy wygląda, że to te :)
Dają wrażenie osiemnastek, a jednak 17" to zupełnie inna cena opon, większe "bezpieczeństwo" na dziurach i wystarczający komfort.
-
Ok.. Felgi kupione..
W srode beda u mnie.. Pochwale sie co i jak - zamieszcze zdjęcia.
Mam nadzieje - ze zmieszcza sie do brembo :)