Również pozdrawiam :)
Printable View
Pozdrowienia dla ciemnej Julki z napisem Giulietta na boku samochodu widzianej wczoraj w Tarnobrzegu ok. 14 na rondzie przy ul. Piłsudskiego z klubową rameczką z tyłu. :)
dzisiaj wdziany Piotrek pod Jubilatką w pustyni :) trąbiłem Ci :D
tak Piter sedan to byl
Pozdro dla Marcina (chyba) :) Alfa zaparkowana na Króla Augusta po 17 :)
Pozdrawiamy alfaholika ktorego belle na ramkach widzielismy w Polanczyku srebrna 156 sportwagon z domieszką " tylko sprzedam " 08.08.2013 :) .. Stałem kilka aut za toba blue cosmo :)
pozdro dla czarnej 147 widzianej w Straszecinie dzis, kolega chyba mial ramki, RDE TX..
Kto śmigał srebrną 156 z klubowymi ramkami na rzeszowskich blachach przez Żołynię między 15 a 16? Pozdrawiam!
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 bez klubowych ramek, który mi dziś machał na parkingu Galerii Rzeszów. Z takim skupieniem szukałem wolnego miejsca, że kompletnie tego nie zauważyłem, już po fakcie mnie Żonka uświadomiła, że Alfista bez ramek machał :)
Dzis o 8 rano widziany Piotr (Czarny_28) w (o zgrozo !!!) Toyocie Yaris 1.0 VVT-I :cool:
pewnie awans dostal i od razu fure zmienil :D
dostał ultimatum od małżonki, albo toyota albo zero przyjemności ^^
nie pomyka, a mekoli bo to autko nie ma mocy :-).Juz alfa jezdze.Poblokowalem szybe i narazie nie opada.Pozdrawiam Ramzi i dzieki za wsparcie
Hubcio nie podniosl Ci dzis jakis ch..j wycieraczek pod hala morsow??Widzialem i chcialem mu rece polamac ale uciekl.Pozdrawiam
pozdro dla AndrzejGP23 widzinego dzis rano w Kozlowie
pozdrowienia dla fioletowej alfy 147 LUBxxxx na klubowych ramakach za którą chwile podążałem chwile przed 11 od saksofonu do LKJ w Lublinie
pozdrowienia dla pana z srebrnej alficy RZ 61**F wyjeżdżającego z intercars'u. Pozdrawia kolo z niebiesko białego iveca ;)
Ramzi WIELKIE WIELKIE DZIEKI za wymiane podnosnika tylnej szyby.Bez Ciebie nic bym nie zrobil.Przepraszam za zawracanie glowy.Pozdrawiam,a moja zona Pozdrawia Huberta ktory jej dzis mrugal i machal na miescie
Wczoraj w Brzeźnicy ok 19:40 czarna Alfa 166 na RDExxxx i klubowe ramki - jechała od strony Mielca i skręciła przed Borkiem w drogę na Bobrową. jechałem za nią, błysnąłem długimi, ale kierownik nie zauważył chyba, lub mój samochód wydał mu się zbyt orientalny ;)
pozdrowienia dla czarnej 159 z ramkami widzianej dzisiaj ok. godziny 17.50 na ul. Kosynierów Racławickich w Dębicy, rej chyba RMI lub RNI
Pozdro dla kierowcy widzianego w srebrnej 156 sw wczoraj okolo 21 na rejtana :) mrugalem jadac za Toba :)
pozdro dla srebrnej 147 z ramkami z rej RDE KFxx ktora widzialem zaparkowana dzis okolo 3 w nocy pod sklepem Orzech w Ropczycach - mialem podnies wycieraczki ale stwierdzilem ze moze pozniej ktos je urwie
hmm, no w sumie o tej porze, po tak wyczerpujacym weekendzie mogly mi sie kolory pomylic, aczkolwiek przechodzac obok bylem pewien ze jest srebrna