no w Płocku jest burza :P
będziemy jutro kombinować z tą maską...bierz narzędzia i łom xD
Printable View
no w Płocku jest burza :P
będziemy jutro kombinować z tą maską...bierz narzędzia i łom xD
Szlifierka kątowa załatwi sprawę ;D
Wysłane z Sony Xperia SP przy pomocy tapatalka.
wytniesz sobie na środku dziurę, żeby barany wypolerować... :D
zadzwonimy po strażaków.. otworzą Ci hydraulicznymi w minutę xd
to co panowie ? było pozytywnie... trzeba takie spotkanko ogarnąć w Płocku... tylko takie żeby każdy mógł się napić, usiąść na spokojnie, na trawniku, że tak powiem - pobiesiadować :D nawet nie musi być takie duże... zawsze można ogarnąć coś we własnym gronie Płock + Płońsk + Sierpc i będzie gitara :D mamy już praktycznie lato to można coś ogarnąć...
klimat był :P
Extermista podaj tytuł tej nuty z Ekwadoru co tak mi się podobała :) pzdr i dzięki za spot
rdk_ trzymaj :p
http://www11.zippyshare.com/v/4429822/file.html
Dzieki :) Mam to gdzies w orginale ale to takie stare ze tytul mi wypadl z glowy :D
Pzdr
Dzieki :) Mam to gdzies w orginale ale to takie stare ze tytul mi wypadl z glowy :D
Pzdr
Hehehe Radek dobra nuta masz rację. Aż same nogi podskakują :D jeszcze tam było kilka innych fajnych kawałków. Jak kolega eXtermista ma linki to niech poda :D na następny zlot wszyscy podjadą z tą samą muzą :)
Dodano po 2 minutes:
W połowie wakacji postaram się coś zorganizować z noclegiem najlepiej.
Lapcie kilka fotek Panowie :)
https://plus.google.com/u/0/photos/1...25196292856273
Panowie za tydzień w czwartek podobno zlot PFM... może zbierzemy porządną ekipę Alfisti, żeby zawstydzić bawarkę ? :D
Płońsk, Sierpc... może też wpadniecie ? :P
5 czerwca 20:30 pod Decathlonem
Lichy gdybym mógł to z wielką przyjemnością ale 5 czerwca o 20.30 będę wracał ze Świnoujścia do domu więc nie dam rady :(
Wysłane z Samsung S4
Oj 200 kucy masz... przyciśniesz i zdążysz ! wierzę w Ciebie :D
ja mam 136 i daje rade wiec z ponad 200-toma ogarniesz :D
Nie podpuszczajcie go, ma 232km:)
No to juz tym bardziej ogarnie temat :D No właśnie nie podpuszczam, ale nie da rady :P
Zibi a Ty wpadniesz ? :D
Haha nawet mając 300 koni to najprędzej byłbym po 24 w Płocku a wtedy pewnie nikogo już nie będzie :)
Wysłane z Samsung S4
ja na 99 % będę jechał ;)
Ja raczej odpadam bo nie zdążę wrócić z pracy.
Panowie jesli w czwartek to na 99% po raz pierwszy pojawe sie tez ja :)
A przy okazji mam pytanie, kto z Was moze ogarnac mi osiowanie proxi? Wymienialem zegary na wersje z pelnym komputerem, wszystko dziala idealnie tylko miga przebieg. Pomoze ktos? :)
Ja niestety w czwartek dopiero wieczorem mam wolny
A ja jestem tuż przed wymianą skrzyni:) padł mi synchro 3-4 biegu i 1-2 juz daje dupy. Zakupiłem więc inną skrzynię (podobno 70kkm przejechane miała) (mam nadzieję, że sprawna) mam nadzieję ze w piątek będzie, montaż w sobotę i po południu wyjazd:)
Może nam też się uda podjechać. :)
Koledzy, to jest tu ktoś kto pomógłby mi z tym osiowaniem i już wcześniej to robił? :)
Kurde, czy tylko mnie wk*rwia jazda po tych płockich drogach ? Szczególnie te super profesjonalne objazdy na Kobylińskiego i Dobrzyńskiej.. normalnie żyć, nie umierać.. Dopiero cały zawias robiony, a już mam wrażenie że wszystko się zaraz rozleci... :mad:
jedziesz 10km/h, a i tak słychać tylko jeb, jeb, jeb... :mad:
Mam to samo :( ale jeszcze bardziej mnie dobijają ci którzy jeżdżą jakby dziury były wszędzie i jadą 10 km/h
Mówicie, ze was Płockie drogi dobijają? wczoraj jechałem do Seby i jeszcze nigdy tak nie kląłem... droga do szpitala jest tak zyebana, ze wiecej niż 10km/h sie nie da jechać. a i tak co chwile ocierałem blachą.
Robert... o niej mowa :D
dobra, spoko, nazw ulic w plocku nie ogarniam :D wiem tylko gdzie i jak dojechać :P
podobno w najbliższym czasie mają robić ten odcinek: od ronda turbinowego, do tego przy polo markecie... :P
Nikt nie robił nigdy osiowania? Zero odpowiedzi Panowie ? :(
tez nigdy sie w cos takiego nie bawilem
A nie znacie osoby, która posiada kabel i program i zna się na tym? Jak ktoś już ogarnia te programy, kasowanie błędów itp. to i z tym da sobie radę... :)
To co Pany... spotykamy się w czwartek o 20:10 pod teatrem i jedziemy pod decathlona razem ?
To jedziem ;)
Seba pamietaj o farbie dla mnie :D
No juz mam ją ;) to daj znać jeszcze w czwartek ;)