to nie wiem czemu... hmm...
couchuuuuuu, kiedy będziesz w czwartek? Mam kilka pytań odnośnie GTA :)
to nie wiem czemu... hmm...
couchuuuuuu, kiedy będziesz w czwartek? Mam kilka pytań odnośnie GTA :)
Kurde może jestem dziwny ale troche by mi było głupio brać udział w "takim drifcie". Serio się dziwię że to jeszcze na ogólne forum puszczacie. Jak chcecie mieć driftowozy to trzeba zacząć od RWD- no chyba ze auta macie od rodziców i jedyne na co wam pozwalają to maska na czarno i płaty amelinium na tylna klape.Cytat:
"katowice drift event" - a tam kurna prawie same FWD :lol:
Marysia, koleś "zorganizował" ogromny event na FB, pozapraszam setki osób, zrobił harmonogram imprezy.
Akurat kończyłem prace, więc stwierdziłem, że wpadnę na 3 Stawy i zobaczę jak RWD lata bokami. Przyjechałem, trochę osób jest, ale wszyscy stoją i wieje ujem.
Przywitałem się z Naszymi i stwierdziłem, że nie będę stał jak te (-) i się trochę poślizgam :> jak to zawsze w czwartki :)
Oscar miał ze sobą kamerkę, więc stwierdziliśmy ze nakręcimy sobie trochę boków :D
Samochody się zagrzały to znowu na parking i cisza :/ to trzeba było rozruszać te pi..dyyy z BMW i inne RWD :d
A sam organizator się nawet nie pojawił, a my z Oscarem dobrze się bawiliśmy, a to chyba najważniejsze :D
P4-hahahahaahah. Co to za organizator był? Wiem że chcieliście dobrze, jako jedyni pewnie mieliście kamerę a nie komórkę- ale wyszło kiepsko. Niestety pod względem organizacji eventów i ich ilości to Śląsk kuleje. Tylko spoty nam wychodza:D
No szkoda że przegapiłem taki event,mam w miarę świeże panewki na korbach i ręczny mocniejszy na lewą stronę to jak bym się za długo nawet nie pobawił to może chociaż ktoś by mi przywalił i zrobiłbym sobie pożądniejszy remont blacharki bo troche kuleje z racji wieku pod spodem:D
oczywiście żartuje i kiedyś wpadne
będziecie ??? :D dawno nie byłem, czas nadrobic :)
@końspir:) zgarnąłbyś mnie z Będzina? bo nie chce mi sie tłuc Seicento do Katowic:)
zadzwonie pozniej do Ciebie :)
Jestem świeżo upieczonym alfistą i chciałbym się dowiedzieć co ciekawego dzieje się na tych spotkaniach. Bo musiałbym kiedyś przejechać te 5km pod Go Sport i się spotkać i popytać o swoją bellę :)
Nic ciekawego się nie dzieje:) postoimy, pogadamy, pokopiemy w opony-później do McDonaldsa na szamę i do domu:D
Ale jeśli chcesz opinie o swojej Alfie to ją dostaniesz- naprawdę szczerą :D
W szczególności chciałbym się zapytać o czerwoną kostkę w lewym przednim nadkolu, nawet na ASO Fiata w Radomiu nie wiedzieli co to jest :P O której godzinie są te spotkania?
jak czerwona to na 90% katapulta teściowej gdyby przypadkiem zasiadła na fotelu pasażera - podpięta celowo pod lewe koło żeby kierowca miał sterowanie nią - podłącz koniecznie jak masz teściową :lol:
jak kawaler jesteś to może jeszcze być włączenie opcji "rwij lachona" - czyli migające diody i napis "wyprzedaż ubrań"
Czyli mam kostkę z funkcją rwij lachona :D Teściowej przez parę najbliższych lat się nie spodziewam :P
Bocian Ty to masz fantazje :D:D:D:D
A tak na serio to może to jest od systemu poziomowania ksenonów, których nie mam?
Jeśli nie mam ksenonów to jest szansa na to, że gdzieś znajdę układ ich poziomowania? Bo myślałem nad tym żeby kiedyś założyć oryginalne ksenonowe patrzałki mojej belli.
Raczej bede:-)
Wysłane za pomoca iphone 8, z centrum dowodzenia nad swiatem (czyli WC)
Ja jestem na 100%
... a kto nie był ten niech żałuje.
No byłem dzisiaj 1 raz,szkoda że w takich okolicznościach się przyturlałem ale wpadne jak się odrobie i będzie cieplej na spokojnie pogadać
Fajne się teraz spoty porobiły :D
Na 3 grupki :D
Darek był na spocie :D To chyba już świat się kończy jak takie przełomy? :D Czemuż to Darku? I to bezemnie :( ? :P
Oj tam oj tam,opowiem ci szczegóły przy okazji.Szukałem pewnej alfy:D
Cos mi sie wydaje ze raczej posiadacza szukam z 156 po FL ktory tankowal sie w czwartek okolo 19 na shellu na rozdzienskiego,obok salonu lexusa
Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk
Porysowal Ci zderzaczek? :lol:
Nie zachowal sie przyzwoicie,
Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk
klubowy?
opisz go tutaj, może ktoś go pozna ;)
dobrze że ja tam nie tankuję ;P
Wymusił mojej żonie i przytarł jej bok w matizie,zatrzymała się na poboczu a gość ją ominął i uciekł.
AR 156 FL czarna lub grafit-sprawa już na policji,minutę wcześniej tankował się na Shellu i jest na Monitoringu
Skojrzyłem spotkania czartkowe i postanowiłem się przejechać mimo usmarowanego stroju:D
a jakie blachy? :>
SK - reszte zna policja i Darek:
kur.... Trudne sprawy :D
Jak alfa 156 do tego na SK i do tego sie rozbija to na pewno pfourul :D
Tylko ten fl kurde nie pasuje:p
Nie przypominam sobie bym "zaczepił" jakiegoś matiza :>
Chociaż dużo wskazuje na mnie ;D nawet to ze shell :D
Ale ja jestem nie winny :>, w czwartek mnie nie było na zagłębiu :)
Zagłębie kończy się na sosenau a zdarzenie miało miejsce w stolicy SILESII::D
Auto raczej nie było klubowe ale jeśli policja zawiedzie to podam blachy publicznie i trudno.Póki co można sie jeszcze dogadać ale z biegiem czasu coraz trudniej