Wymieniłem komplet hamulców przód (tarcze+klocki) firma Ate ;)
Printable View
Wymieniłem komplet hamulców przód (tarcze+klocki) firma Ate ;)
Również wymienione tarcze z klockami na przodzie oraz olej na selenia 20k.
Dzisiaj było myju myju na myjni :) i psikusa mi zrobiła w drodze do domu... pedał sprzęgła zapadł się i nie wraca więcej niż do połowy, biegi ciężko wchodzą, przy wciśnięciu sprzęgła słychać szum, a z racji że ojciec mechanik samochodowy to ja coś też tam szperam, udałem się prosto na warsztat i wstępna diagnoza wykazała że prawdopodobnie docisk sprzęgła upadł więc sprzęgło będzie do wymiany :(
Wgrałem polski język do Blue&Me i moja Alfa gada do mnie po polsku :)
A to i ja się pochwale co prawda nie dziś, a wczoraj wymieniałem olej, filtr oleju i powietrza.
Teraz na swoją kolej czeka piasta + łożysko do tyłu.
Wymiana świec, dopalające miały już dosyć :P
Dzisaj zainstalowalem w Brerze Dension Gateway Lite BT pod gniazdo zmieniarki CD. Wreszcie mam podłączenie USB, mp3 i moge sluchać muzyki przez bluetooth z telefonu :) Polecam, wszystko działa jak trzeba!
Wczoraj wymienione wszystkie 8 świec NGK-R ,i założona nowa chłodnica bo stara zaczęła lecieć.Jak ktoś nie wie, jak może wyglądać "zgniła"chłodnica ,to proszę Załącznik 111465Załącznik 111466 Po za tym dziękuję konstruktorom za ten wynalazek Załącznik 111467 i dostęp do niego.Gdyż po złożeniu wszystkiego to ustrojstwo zaczeło przepuszczać i trzeba było założyć gumowy przewód.
Założyłem Q2 do 166.
Robota na cały dzień.
Ale wrażenia z jazdy próbnej bezcenne
Mm
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalk