Ja za to nie podziwiam twojego braku dystansu i braku cierpliwosci.
Printable View
Alfa Romeo właśnie poinformowała oficjalnie o cenach. Zamawiać będzie można od 3 maja. Ceny zaczną się od 35.500 euro za wersje 2.2 150 KM Diesel. 38 tys za wersje Super. 37.300 euro za wersje Business Launch Edition. W opcji będzie można zamówić: Driver Assistance (1.000 euro, 500 dla wejrsji Super), Driver Assistance Plus (1.500 euro, 1000 dla wersji super Super), Lighting (1.200 euro),Convenience (500 euro), Sound Theatre (600 euro),Climate Upgrade (250 euro).
Panowie!
Miałem dzisiaj okazję na stacji benzynowej w Bielsku porozmawiać chwilę z kierowcą testowym FAP .Testował dzisiaj inny samochód z rodziny Fiata,ale wcześniej wielokrotnie jeżdził po okolicy Gulią.
W B.B.są tylko diesle 150 i 180 KM. Facet zwracał uwagę na niską masę auta i wynikającą z tego doskonałą dynamikę i lekkość prowadzenia.
Chwalił też jakość i ergonomię wnętrza ,na pytanie o przestronność w środku stwierdził że jest podobna do 159.
Niestety na pytanie o wersje benzynowe zbył mnie twierdzeniem że takowych w BB jeszcze nie widzieli, a poza tym musi już pędzić dalej.
To tyle ze spotkania przy dystrybutorze.
w tej cenie nikt tego auta w Polsce nie kupi...
Kupi tyle samo osób ile by kupiło jakby kosztowała 120 tys.
Może ze 300 szt uda się sprzedać
Jak bym miał na tyle kasy to bym kupił. A pewnie takich jak ja, co mają kasę trochę w polsce jest. A może wygram w totka 25 milionów to się nie będę zastanawiał :P
Bardzo dobrze . W swiat idzie informacja,ze Alfa droga jest i przeciętnego kmiota na nią nie stać . Cóż by to była za wyższa półka co kosztuje jak Skoda?