Może szukasz nowego auta? Ale takie to w salonie są.
Printable View
co do tej Ti :
jak szukałem na wiosnę Ti to pewien bardzo pewny forumowicz zapytany krótko i treściwie o kwotę na Ti diesel rocznik 08+
odpowiedział równie krótko = ok 10 tys E szykuj
jakieś tam okazje za 9000+ bywają
ale za 7500 ? nie poznałem nigdy
oglądane były jakieś chyba za 8300 itp ale nic dobrego raczej
no ale kto wie - może faktycznie jakiś filantrop kurde albo coś
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-pie...C32840738.html Ta wygląda na dobrą sztukę ;)
Zakładając, że pochodzi od miłośnika włoskiej motoryzacji, który pousuwał wszystkie znaczki z tyłu - wygląda całkiem ładnie :) Ale jak kolega Czarny napisał, po zdjęciach jednoznacznej diagnozy nie postawisz.
A to TI SW, zainteresowany kolega chyba już kupił, bo coś mi się ogłoszenie nie wyświetla :)
no ogł. ni ma
jak kupił i jest ok to wg mnie okazja roku
ja niestety dałem więcej
Podejrzewam, że 99% wszystkich właścicieli dało więcej za swoje ;)
bawią mnie takie stwierdzenia "AUTO Z GRUDNIA 2007R CZYLI PRAWIE 2008" moja jest z czerwca 2006 czyli jak kiedys bede sprzedawał napisze "rok produkcji 2006 i pół" :D;
czy ja wiem czy taka fajna.."P.OPCJA BEZ SKÓRY I NAVI " brak też multi-kierownicy, składanych lusterek, xenonów, czujników parkowania, TEMPOMATU (choć napisał, ze jest) tak jak i tych "przyciemnianych szyb" pewnie chodziło mu o atermiczne szyby, choć nie za bardzo widze, by były atermiczne, no i pewnie brakuje mu jeszcze kilku "drobiazgów" ktorep.opcja winna mieć ;) i z tąd widze ze 150.000 km miala może w tamtym roku ( chocby po uszczerbkach na srodkowym zegarze lub wytarciu od breloczka/kluczy przy stacyjce)
myśle, że mozesz znaleźć ładniejszą sztukę w tej cenie i to w prawie p.opcji :P
Hehehe CZYSTE OPONY :) To na pewno jest argument.
Zawsze mnie bawi jedno stwierdzenie- poprzedni wlasciciel wymienil rozrzad przed sprzedaza... tak bo byl na tyle glupi zeby zainwestowac 500-1000 euro w cos co i tak by sprzedal za tyle samo nawet jakby tego nie zrobil :)