Nie wiem i nie znam angielskiego ;)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Nie wiem i nie znam angielskiego ;)
Nie wychwyciłeś ironii, ale ok. Na upartego jeśli rzeczywiście ktoś chciałby pomalować np ic z zdjęcia a dla efektu wizualnego wystarczy frontowa cześć elementów prostopadłych czyli znikomy % powierzchni uczestniczącej w wymianie ciepła. Zakładając, że farba zmniejszyłaby o kilka % efektywność pomalowanej części to mamy spadek efektywności rzędu setnych części %. Diametralna różnica.
A ja zaryzykuję, że target jest ten sam! Podobna cena, produkt skierowany do podobnego klienta, dość zamożnego 30-40 latka ( z tym że ten od alfy ma 4-osobową rodzine hehe), chcącego sie wyróżniać :D Oba auta podobnej wielkości, rwd, kojarzące się ze sportem, nietuzinkowe...
Różnica taka, że na widok Mustanga jest wow, a na widok Gulii - what?
Mustang - udane podtrzymanie legendy, Alfa - z tymi cenami - kolejny gwóźdź do trumny...
Ty to serio piszesz czy może coś piłeś z racji święta? Jeśli na trzeźwo to jaja są rzeczywiście ale z Twojej strony...
Zrób zdjęcie przodu auta z nową chłodnicą przy użyciu lampy błyskowej frontalnie i bez lampy. Wtedy zobaczysz o czym pisałem.
Jak ja się na czymś nie znam albo nie widziałem na własne oczy to staram się nie pisać i nie wypowiadać w danym temacie, żeby się nie kompromitować. Ty chciałeś kogoś zdyskredytować a sam wychodzisz na ignoranta w tym przypadku...
- - - Updated - - -
Oczywiście, że na widok mustanga występuje efekt wow... tylko, że w większości są to dzieci w wieku mojego syna:)
Jak można twierdzić, że mustang i Giulia ma ten sam target?! Bo ktoś znalazł 3-4 rzekome podobieństwa wśród całej masy różnic? Bez przesady...
Wow na mustagna jest tylko z tego powodu ze w europie jest tak samo egzotyczny jak Alfa w USA.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mustang to coupe, wiec nie wiem dlaczego porownujcie go z Giulia...
Nawet wg mnie w tym samym targecie BMW(4 coupe), Audi(A5 coupe,TT) i Mercedes(C,E AMG coupe) tez nie sa nawet w polowie takie "wow" jak Mustang. Czy Niemcy sie martwia?
Nie kazdy musi miec krzykliwe auto.
Chyba sie trochę martwia bo Mustang jest teraz najczesciej kupowanym coupe w Niemczech...
Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka