Jutro je wyciągnę jeszcze raz bo podobno wybite w blaszce musi być ... ale nie widziałem tego przed wkładaniem :(
Printable View
Jutro je wyciągnę jeszcze raz bo podobno wybite w blaszce musi być ... ale nie widziałem tego przed wkładaniem :(
Na radio code dane:
Login - qaz@niepodam.pl
Haslo - qaz
;)
Nie musisz koniecznie swojego modelu szukac - nie raz wpisywalem nr innego modelu i kod byl ok
Kurde mam tylko Part Number - nie mam Serial Number.
Wpisałem Part Number (7 643 311 316) a serial przepisałem z przykładowego obrazka :)
Wyskoczyło 3524 ale ... nie zadziałał.
Chyba zostaje mi oddanie do odkodowania i 5 dyszek pójdzie out :(
Jest kilka stron, przez które można sprawdzić praktycznie wszystkie informacje o wybranym samochodzie, poprzez podanie numeru vin. W ten sposób można zaoszczędzić sporo czasu i przy tym mieć dokładne informacje. Wystarczy poszukać trochę w google, przykładowo taka strona http://auto-gielda.info/kod-radia-alfa-romeo.htm
Dzień dobry. Mam radio,
815 BP630267648329
Nr 7 646 302 316
Bardzo proszę o pomoc z kodem. Dziękuje.
czyli jednak sciagnales z tej strony!!?? :[
Witam, wybaczcie, że się podłącze ale widzę tu sporo osób które znają temat. Nabyłam Alfę Giuliettę z 2014 z radiem 940 vp2 i mam ogromny problem bo panel dotykowy nie działa. Zatem nie mogę nic zmienić nawet daty i godziny z 2013 na bardziej aktualna :rolleyes:Bardzo proszę o pomoc. Może macie jakiś pomysł i czy to raczej trwałe uszkodzenie ?
Ponowie pytanko a właściwie dopytam. Czy możecie mi kogoś polecić z okolic Łodzi do naprawy radia. Pls. Może być osoba prywatna.