Mówiąc inaczej. Traktujmy innych tak, jakbyśmy sami chcieli być potraktowani :idea:Cytat:
Napisał fiergloo
Printable View
Mówiąc inaczej. Traktujmy innych tak, jakbyśmy sami chcieli być potraktowani :idea:Cytat:
Napisał fiergloo
Jaki masz kolor auta? Bo też jestem z Siemianowic. Wpisałem w profilu Katowice, bo o naszej wiosce pewnie mało kto słyszał :D Jeździsz może srebrną alfą ? Bo jest kilka takich u nas... :wink:Cytat:
Napisał RogerIZ28
Nie przesadzaj. Macie najbardziej znana oparzeniówkę w kraju no i zakłady wojskowe (robią tam "Rosomaki")Cytat:
Napisał Paweł24
Dokładnie tak. Przy kupnie auta wolalbym wiedziec że to wisi, tamto się urywa, a nie dowiadywac się o tym podczas jazdy po miesiącu.Cytat:
fiergloo napisał/a:
Byle by szczerze poinformowac o stanie aktualnym i żeby było w myśl prawa i miec spokój.
Mówiąc inaczej. Traktujmy innych tak, jakbyśmy sami chcieli być potraktowani
No to zmieniaj zaraz na Siemianowice 8)Cytat:
Napisał Paweł24
Cytat:
Napisał Paweł24
Czarrrrna 8) chciałem jakieś foty dać ale pogoda do bani wieć nie robiłem żadnej sesji:) ukaże się na wiosne :mrgreen: hehe
Tak czytam, czytam i zastanawiam się nad sensem niektórych wypowiedzi. Jesli ktoś narzeka, że wymianił oleje, płyny, opony, rozrząd i że tyle go to kosztowało, to powienien jeździć tanim rowerem. TO JEST CZYSTA EKSPLOATACJA i nie można tego wliczać do "wydatków" związanych z awaryjnością Alfy. Awaria to będzie, ale jak niezmienicie rozrządu na czas.
A jak ktoś dalej narzeka na używane Alfy to niech kupi sobie nową, z salonu. Może i będzie bez dodatkowych wydatków przez jakiś czas (co i tak nie jest zagwarantowane), ale po roku jak straci 30% (ok. 20 tys) wartości to zastanowi się nad sensem i kosztem posiadania takiego "spokoju".
Pzdr.