To może wreszcie i ja się pofatyguję o ile wolne w pracy załatwię :D
Printable View
To może wreszcie i ja się pofatyguję o ile wolne w pracy załatwię :D
Wiem, widziałem fotki.Cytat:
Napisał mrksz87
Przyznam jednak, że mnie osobiście nie bardzo to rajcuje.
Może się starzeję... :D
Przynajmniej mial Cie kto odwiezc :wink:
Ja wjechałem tylko na parking na sekundę zobaczyć, co się dzieje. Godz. po 22.00, z chęcią dobiłbym, ale musiałem do domu jechać :(
fakt, dzieki dzieki za podwozke :mrgreen: !Cytat:
Napisał RAQ
Mi sie podobalo, ale taki przejazd z predkoscia 15 km/h przez Centrum bylby z tym porownywalny. Jak widac gokarty nam nie wystarczyly i trzeba bylo jeszcze na trasie troszke zaszalec :twisted: . Wszystko ma swoje + jak i - :DCytat:
Napisał radke
Pozdr.!
Wiec tak na szybko wartosc auta przed wypadkiem 11400zl
Chca mi dac ~7500
Rozwazalem rozne opcje i wiem ze nie jestem w stanie im udowodnic wartosci tego auta jaka ma dla mnie(20tys..brak faktur za naprawy itd)
Jedynie moge probowac podpierac sie eurotaxem czy czyms podobnym ale to bym zyskal max 1-2tys.
Co do stanu auta.. kielich do wymiany.. minimalnie do wyklepania rama/slupek kolo drzwi przednich ale nic powaznego..
Raczej robie auto i przod na FL;)
powodzenia w takim razie :mrgreen:Cytat:
Napisał Reks
P.S.: jak bedziesz mial wolna chwile to wrzuc te filmy co masz z naszych "driftow" :D
za tą kase nie bedzie problemu ze zrobieniem... a nawet na paliwko zostanie :wink:
To luzno nie tak zle.I jeszce zostanie.Powodzonka
Po pierwsze nie chcialem tego robic po taniosci(czesci ze szrotu)..;/
Dodam ze do wymiany nie jest tylko to co widac...troche sie tego uzbieralo.. czesci mnie wyniosa 3,5-4tys..(mowa juz o FL).. robocizna z 3tys.. wiec moze na bak paliwa zostanie;)
Ale do tego jeszcze moze cos dojsc.. sie okaze podczas roboty...
EDIT:
Problem jest taki ze to zajmuje 300mb;qCytat:
P.S.: jak bedziesz mial wolna chwile to wrzuc te filmy co masz z naszych "driftow" :D