to zalezy od czasu czy bedzie na wyjazd do wroclawia narazie oragnizujemy spotkania co niedziele i nasz wynik najlepszy to 4 alfy i czekamy na innych
Printable View
to zalezy od czasu czy bedzie na wyjazd do wroclawia narazie oragnizujemy spotkania co niedziele i nasz wynik najlepszy to 4 alfy i czekamy na innych
Jak tylko wybiorę się w odwiedziny rodzinnych stron to na pewno przyjadę na spotkanie. Na zlocie we Wrocławiu na pewno będę, bo obecnie tu mieszakam, ale zapraszam wszystkich z Piły.
To kto jedzie w niedzielę do Szczecinka? Bo ja na 99,9% jadę :) zatem jakaś godzina i miejsce spotkania? Pozdrawiam.
ja jak dobrze pojdzie to jutro odbiore swoja alfe i by sie pisal ile wjazd slavol
Witam Alfamaniacy :) Wjazd na imprezę to 5 zł. od osoby, a udział w wyścigach to najprawdopodobniej 20 zł od auta. Zapisy są od 10 więc zawody pewnie zaczną się ok.11.
Na 99% ja i slavol jedziemy. Można by się spotkac na parkingu pod invest bankiem ( na przeciw Mc'donald ), ale godziny nie proponuję , bo nie wiem na którą chcecie tam jechac.
Pozdrawiam.
Patrzę teraz na pogodę dla Szczecinka i rewelacji nie ma, temp. około 13-15 stopni, spore zachmurzenie, ale ma nie padać. Mogło by być lepiej. Ja bym pojechał.
Tomasz potwierdź wyjazd i ewentualnie zaproponuj miejsce zbiórki w Pile, ja z Jackiem dolecimy z Chodzieży a brata zgarnę na miejscu.
No i co z pozostałymi Alfaholikami??? hę, no dalej wiara dopisywać się i szykować furki na wycieczkę.
Spadam do warsztatu kumpla woskowanie dokończyć :)
ja z checia jade ale jeszcze nie odebralem auta wieczorem ustalimy
To gdzie spotkanie i o której.:confused:. Bo zakręcony jestem.
zaczyna sie wszystko o 10 ja potrzebuje 2 miejsca dla siebie i malego bo alfy nie mam
Dwa miejsca wolne są u mnie:kiss3:.