A nie zgodzę się, w mojej poprzedniej 166 był właśnie hak odczepiany i zderzak nie był wycinany.Cytat:
Napisał Bedboys
Printable View
A nie zgodzę się, w mojej poprzedniej 166 był właśnie hak odczepiany i zderzak nie był wycinany.Cytat:
Napisał Bedboys
A ja tak:
-Reflektory soczewkowe
-Usportowione zawieszenie
-Felgi chciałem 17, ale ze strachu chyba przejdę max na 16
-Car Audio
-Zmienić gałkę zmiany biegów i nakładki na pedałach
i teraz największy hardkor: zmienić żarówki w podświetleniu wskaznika temperatury i poziomu paliwa :twisted:
Jeden z moich planów odnośnie Belli jest już nieaktualny, mianowicie zmiana felg na telefony.
Dzisiaj sprezentowałam sobie taki komplecik, 17' :)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...01f38396b.html
ps> Serdecznie pozdrawiam zapalonego i zawirusowanego na maxa ALFAHOLIKA z Lublina, od którego właśnie kupiłam felgi. Jak będziesz sprzedawał ta swoja GTV-ke to daj znać :D
pozdrawiam
witam!!! :lol:
ja niebawem muszę polakierować felgi 17" do mojej alfinki i kupić komplet nowych opon letnich :DDD
z tyłu wymienić klocki :?
mam też zamiar zmienić soczwki xenon na bi-xenon (mam już odpowiednie):wink:
a za miesiąc rozrząd i pewnie wariator.
poza tym wszystko jest ok :D
pozdrawiam!!!
a ja mam jeszcze takie plany:
http://forum.alfa145.com/index.php?showtopic=13932
:P
Wygląda naprawde zacnie! Ja jestem na etapie poszukiwań 145, ale zakup pewnie coś koło kwietnia...gdybym trafił na coś takiego...toooo :twisted:Cytat:
Napisał thing
to są bardzo ekstremalne przeróbki samochodu to tak jakby budować go od podstaw.
a ja będę utrzymywał Bellę w stanie fabrycznym żadnych przeróbek ( no oprócz radia bo narzeczona chce mieć z CD i się uparła na wymianę, ja wolę oryginalne Alfy) żadnych progów, naklejek, tuningu. Chcę żeby była tak jak ją stworzyli.
-podstawowe wymiany (olej,filtr oleju,filtr paliwa)-kupione
kupiłem najpaierw elf 10W40,po tysiącu km zmiana i wlewam selenie 10W60 R
-tarcze przód i klocki (mikoda nawiercana + EBC Green)
+ nowy płyn hamulcowy
może sie pokusze o przewody w stalowym oplocie jak finanse pozwolą....
-dopieszczenie detali,kupno teleskopu od maski,nowe nadkole plastikowe,osłona pod silnik..
-wymiana wariatora,termostatu,przepływki oraz profilaktycznie świec
-tapicerka skórzana
-zmiana przodu na lift
-nowe oponki na lato
A przedewszystkim dopiesczanie do stanu gabnet:)