mnie to pasuje ale tak jak mowilem - poczekajmy ile pewnych Alficzek będzie i zobaczymy czy warto spota urządzać - bo jak tylko 3-4 to lepiej przełożyć to na przyszły tydzieńCytat:
Napisał marcins737
Printable View
mnie to pasuje ale tak jak mowilem - poczekajmy ile pewnych Alficzek będzie i zobaczymy czy warto spota urządzać - bo jak tylko 3-4 to lepiej przełożyć to na przyszły tydzieńCytat:
Napisał marcins737
Ja myślę aby się wstrzymać i poczekać na fajną pogodę.Robimy spot a będziemy się chować po krytych garażach to nie ma sensu,niech przy okazji mieszkańcy Łodzi widzą iż Alfa Romeo jest fajną marką a my jesteśmy wielką rodziną :D
iec przekladamy to na nastepny tydzien ??
no to przyszly tydzien wstepnie jestesmy umowieni. Alfaholicy szykujcie sie na 24 marca... Opanujemy całą Łódź :)
ok.
hehe poeta :mrgreen:
Jestem za następną niedzielą. Może wieści dotrą do więkrzego grona i będzie nas jeszcze więcej :D
no to będziemy musieli jeszcze tydzień poczekać
to jest poświęcenie, ale wymiekłeś dopiero po paru posatch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał marcins737
Tak radia zostają w domach :mrgreen: :mrgreen:
...ale warto poczekać tydzień i zobaczyć więcej Alf...moj numer GG znacie (1648236 - tak dla przypomjnienia) i jak coś to informujcie...niestety stronka Alfaholicow ciężko mi chodzi - marcins737 wie o czym mówię...
Super!!24 marca zaznaczony w kalendarzu. Ciekawe ile teraz nas będzie 8)
Już się nie mogę doczekać :twisted:
Do zobaczenia