mam taki sam zjazd, przodem szorowalem ,tylem tego nie ma , nawet jak wjade zaladowany
Printable View
ciekawe jak będzie u mnie, zjazd jakiś bardzo stromy nie jest, ale pacjent Golfem GTI wjeżdża tyłem :)
Najkrótszy zwis z przodu mają BMW, więc jeśli faktycznie macie strome wjazdy/zjazdy może lepiej uderzyć w BMW. Dla wielu z alfistow kolejny etap to BMW :)
ja sie wam dziwie, ze wy po polskich dziurach zasuwacie na 19'.
na starość macie przerąbane jak w czołgu, plecy nie dadzą wam spokoju.
opona jest też po to aby tłumić mikrodrgania,. 19' tłumi niewiele, bo jest cienka jak pupa węża.
no ale czego się nie robi dla lansu:)?
Jak dziur nie naprawiaja to moze pora zaglosowac na kogos innego....
Trzeba jeszcze wziac pod uwage ze fotel w AR 159 a w czolgu chyba troche inny jest, tak mi sie wydaje. Niech lepiej sie wypowie ktos kto siedzial w obydwu
Jezdzilem w 147 na oponie 45 co jest troche wieksze i jakos bylo wg mnie komfortowo.
A jak plecy bola to proponuje silownie albo masaze;)
Opona 235/40/19 ma 94mm gumy na wysokość. Niektórzy zakładają do 159 opony 225/40/18 gdzie gumy jest jeszcze mniej. KRS ich też przestrzegasz przed problemami na starość?
Ja cały czas się zastanawiam czy warto dopłacać ok. 20 tys do TI?
20 wzgledem czego ?
Bo chyba dwie takie same rocznikowo , silnikowo , wyposazeniowo itp 9 ale jedna w wersji ti nie beda az 20tys zl roznic sie cena?
Tak mysle przynajmniej
chyba że zwykła będzie produkcji BURAGO
Przeszukuję dwa rynki: włoski i niemiecki. TI są praktycznie tylko w Niemczech a zwykłe są tańsze we Włoszech. Może stąd ta różnica.