no dobrze ,że ci te sprężyny sprzedałem....:D czuje się ojcem chrzestnym tego zawieszenia,,,,,jest bolid :D
Printable View
no dobrze ,że ci te sprężyny sprzedałem....:D czuje się ojcem chrzestnym tego zawieszenia,,,,,jest bolid :D
Kurna patrzę na te foty i mu mi się ten spider podoba hehe ładnie go dopiszczasz ładnie :D
Cieszę się że ma w sobie trochę gratow ode mnie :P
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Tak koledzy w sumie dzieki waszym czessciom tak wyglada i nie ma co tego ukrywac ;)
SCHNNAZZI znajdź mi brere gdzieś blisko 3.2 benzine najlepiej q4 w skórce to będziemy na spoty jeździć :P
Nigdzie nie mogę nic konkretnego znaleźć... do krakowa pojadę oglądnąć czerwoną (zbytnio mi nie pasuje ten kolor ale zobaczymy)
Brere???? LoL ale rozrzutny jesteś :D
Szczerze? W naszych okolicach na próżno szukać Brery.
P.S Spider to jaki egzotyk.... ostatnio dowiedziałem się że mój jest wart 40 tysięcy :D ludzie naprawdę nie mają pojęcia ile kosztują Alfa Romeo.....
Brere brere...
myślałem nad 166 po FL ale ja wtedy chciałbym tylko 3.0 V6 w automacie. Fura dla mnie zajebista no ale juz troszkę lat ma...
znowu 159 juz za wiele tu śmiga a Brera to jednak tez egzotyk :)
Gadałem z gościem co w łańcucie ma 2 sztuki ale porażka -cała malowana... a ja poluje na 3.2 Q4 :D
Na spidera niestety mnie jeszcze nie stać ;p
Jezeliasz czas i naprawde sppro gptowki to nie zostaje ci nic innego jak jezdzic po Polsce i ogladac.. albo prosby do kolegow z fprum o obejrzenie :)