Ja będę jechał o ile nic nie wyskoczy.
Printable View
Ja będę jechał o ile nic nie wyskoczy.
z checia pojade jak bede mial wolne i sprawna alfe. Dzis sprzeglo poszlo ;> mechanik powiedzial po rozebraniu odrazu ze bylo juz regulowane zeby wytrzymalo z miesiac... :X . no i 1.5miesiaca wytrzymalo haha... oby tylko dwu-mas nie byl do wymiany. Okaze sie jutro. Misja- gumy mac persona pod kielichami + sprzeglo. W planach felgi 17stki + lotka z tylu.
147- wyrąbana 147po lifcie pojawila sie na dzg. Chyba komus sie spodobalo moje autko ;D taka złota q2 3 drzwiowa :P
Dodano po 24 minutes:
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...ml#post1441983
pisac sie ! :D
no swietnych bo nawet w hurtowni zamawiajac czesci maja czesci do tego modelu z tym zawieszeniem :] :o
Jeśli coś planujecie w tym tyg ja odpadam, poza tym w pt wyjeżdżam.
Chyba na razie nic się nie szykuje :)
Narazie ja sie nie wybiore bo mi wdupcyli 200h pracy na lipiec same popoludniowki...... probuje cos zdzialac ze zlotem dolnego . 147 masz dostep do neta to obczaj jakies miejscowki w centrali wojewodztwa.
P.s autko zrobione. Sprzeglo, dwumas, gumki na wahaczach gornych i te gumy od mcpersona. ; D mozna jezdzic.
Ok, mogę coś tam poszukać. Z tego co widziałem to ktoś tam zarzucił propozycją miejscówki we Wrocławiu nad Odrą to może być ciekawie :)
jak wejdzie wiecej aut to git, ale jak narazie jestem w kropce. Tylko przed ostatnia niedziele miesiaca mam wolna, a tak kazdy dzien weekendu praca -.-