To upiłować je z dołu i będą dobrze psikac
Printable View
Psiuknij na szybę i zrób fote jak to wygląda. I co to daję ta mgiełka? Że jak masz wujowy płyn zimą i prysniesz mgiełka na szybę która od razu zamarznie to czujesz się jak czolgista?:sarcastic: ja swego czasu spryski vdawalem nowecale oryginalne i ładnie pryskaja. Szyby zawsze czyste , nie porysowane.
wysłane z WC
Gonzo wizjer czolgisty + zajebiste wypalone soczewki + mróz + noc i czujesz ze zyjesz:sarcastic: teraz seba kupuj dobry płyn taki z shell za 20 zeta, bo jak zalejsz taki za 5zl z Tesco i Ci mgiełka przymarznie to pozamiatane. A jak Ci sie jeszcze maska opuści w trakcie jazdy to zonk w wuj:sarcastic:
wysłane z WC
Masa jak hujowy płyn to i z oryginalnej dyszy zamarznie ;) a co do płynu to akurat mam teraz zalany z Shella ;) Jutro zrobię fotkę i wstawię ;) A jak ta mgiełka była hujowa to raczej nie była by montowana w samochodach ;)
Wrzućcie jakieś fotki przed i po montażu sprysków chciałbym zobaczyć jak to wygląda.
Zdjęcia płynu czy mgiełki ? :edziahaha:
- - - Updated - - -
No własnie sam jestem ciekaw, bo mgiełka ma ten plus, że nie "promieniuje" z prędkością światła na szybę, która stosuje dobre uniki waląc na błotniki i raz po raz na dach :p (mam dobrze ustawione)
Potwierdzam, fajnie leją, wczoraj montowałem :)
Problem jest tylko taki, że są wysokie i jedna mi się przestawia od zamykania maski (garb od maski naciska sprysk przy zamykaniu i ustawia go na maxa w górę). Pomaga ustawienie go z powrotem po zamknięciu maski, ale będę to musiał jakoś obniżyć...
kolego trzeba spiłować miejsce gdzie siedzą spryski ale wtedy trzeba je wkleić bo zatrzask od sprysku nie ma za co się zahaczyć albo delikatnie podnieść maskę na zawiasach ;)