ale mam nadzieje ze na top shoppingu bedzeisz
Printable View
ale mam nadzieje ze na top shoppingu bedzeisz
jeżeli chodzi o mnie to będę na pewno i na głębokie też jadę
---------- Post dodany o godzinie 22:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:35 ----------
zawsze można zabrać parasol
---------- Post dodany o godzinie 22:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:38 ----------
a jak będzie taka totalna lipa z pogodą to pójdziemy pooglądać meble w top shopping HEHE!!!
ja wezme grila bo niemam z kad skombinowac drewna na ognisko. mialo padac caly tydzien a dzisiaj bylo pieknie tylko teraz pada, miejmy nadzieje ze jutro chociaz z godzinke bedzie super, najwyzej pojedziemy wszyscy na parking pietrowy na tuzyn i oblezymy jakas kawiarnie, niech ktos wezmie jeszcze jednego grila bo jak bedzie wiecej ludzi to na jednym sie niepomiescimy. pozdro do jutra
Jak narazie pogoda wmiare dopisuje... oby tak było cały dzien bo juz mam dosc dego deszczu
Noi po spociku. bylo bardzo fajnie duza frekfencja, 2 grile, ognisko. Pogoda tez dopisała. fotki i filmiki bede miał jutro. duzy respekt dla znajomych z gorzowa
No frekfencja była bardzo spora :) oby na kazdym spociku tak dopisywała :)
Ja bym zapodał zdjątka ale cos mam z USB bo jak podłanczam aparat i chcem zrzucic foto to momentalnie cały komp mi sie wiesza i musze walic reseta ;/
Pozdrowionka
Nas rowniez to cieszy a tomek siedzi na interku i szuka 166. teraz moze wy do nas wpadniecie?
Przyznaje spot jak najbardziej był super no i atmosfera , naprawde extra .
kiedy będa jakies zdjęcia;d?
pogorszylem jakosc zeby zamiescic na stronie.
Jeżeli ktoś sobie życzy w oryginalnym rozmiarze , zapodam na emila
Spocik bardzo udany i wogóle
pozdrawiam